Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

Stortalentet Martine (15) har blitt Grandspiller

Martine Kristoffersen fra Fauske gleder seg årets sesong

Image

15 år gamle Martine Johansen fra Fauske/Sprint har meldt overgang til Grand, og gleder seg til en sesong sammen med Grands damelag.

- Ja, årsaken til at jeg meldte overgang var at jeg fikk mulighet til å spille for damelaget til Grand. For meg var det en spennende mulighet å få være med å bygge opp laget i 1.divisjon.

Martine har spilt i Fauske/Sprint i mange år, og har fått spille med gutter i klubben de siste årene. Her har hun gjort seg bemerket som en tøff og god spiller, og hun har deltatt på mange område- og kretssamlinger.

- Siden Fauske/Sprint ga meg muligheten til å fortsette å trene hjemme på Fauske med G16-laget deres, var det å spille for Grand i Bodø mulig mens jeg fortsatt bor hjemme. Det at Sprint støtter meg i valget om å melde overgang, og ønsker å gi meg dette tilbudet er noe jeg setter veldig stor pris på. Og det er som sagt dette som gjør det mulig for meg å spille for Grand i år.

Image


Martine har nettopp vært på samling med de beste jentene i landet født i 2003.

- Jeg har vært på "Equinor Talentleir" i Sarpsborg. Vi var 36 spillere fra hele Norge fordelt på to lag i min klasse. Vi hadde fokus på hvordan vi skal komme oss inn i og hindre motstander å komme seg inn i prioriterte rom, og høyt press, forteller Martine.
 

- Jeg syns det var veldig gøy å få muligheten til å være med på samlingen! Jeg har hatt det veldig morsomt, lært masse og fått spille fotball med kjempegode spillere. Med meg hjem tar jeg gode referanser, og masse motivasjon til å jobbe videre for å bli bedre!

- Mine amisjoner er egentlig bare å bli best mulig, og å ha en fin sesong sammen med Grands damelag, avslutter Martine!

Vi ønsker velkommen i Grand, og ønsker henne lykke til videre med fotballen!

Terje
IK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!