Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

Stortrives i England

Vi har tatt en prat med Sara Eggesvik for å høre om hvordan det går i Charlton

Image

Hvordan går det, Sara? 

-Jeg trives godt så langt her i England. Charlton har tatt meg godt imot, og alle er veldig hyggelige. Det er et godt støtteapparat rundt laget med blant annet fysio tilgjengelig hele tiden.

Hvilke kamper har du spilt?

- Jeg har spilt B-kamp mot Tottenham, og kom inn som innbytter mot Sheffield. Mot Sheffield vant vi 2-1. Kampen mot Huddersfield forrige helg ble utsatt på grunn av snø på banen. I tillegg ble kampen mot United for noen uker siden utsatt grunnet en alvorlig skade.

Hvor ofte trener dere? 

- Vi trener fire ganger i uken, men til gjengjeld er treningene lengre. Treningene er på kveldstid.


Hva er den største forskjellen fra å spille for Grand? 

- De spiller en mer fysisk og direkte fotball her. Det er også fokus på mottak og harde pasninger, og trenerne forventer at alt vi gjør er med kvalitet.Språkmessig går det greit. Selv om de snakker engelsk, er det ikke alltid så lett å få med seg alle beskjedene på treningsfeltet. Dette gjelder for eksempel nye øvelser, men det blir nok bedre etterhvert.


Til slutt forteller Sara at hun bor sammen med to sykepleierstudenter ikke så langt fra treningsanlegget, og at hun foreløpig har skrevet kontrakt med Charlton ut sesongen. Hvor lenge hun blir i England er hun usikker på akkurat nå.

Vi ønsker Sara lykke til videre med proffdrømmen i England.

Terje
 
IK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!