IK Grand

FØR KAMPEN: Trondheims-Ørn - IK Grand Bodø

Image 

Trondheims-Ørn - Grand Bodø

Søndag 4. november kl 1300

Ørn-Arena

 

Streaming: Som alltid hos Avisa Nordland

Før kampen


Da er vi kommet til siste runde i årets Toppserie og for vår del så blir det takk for nå til Toppserien. Vi kan vel ikke si at det bestandig har vært like morsomt i dette selskapet, men vi ønsker oss likevel tilbake hit i framtiden!
Dette er en kamp som kun betyr heder og ære for begge lag, men Ørn kan spille på at de kan rykke opp en plass på tabellen, fra 10. til 9. plass med seier, samt at Avaldsnes gir fra seg poeng i sin siste kamp mot Stabæk på hjemmebane. 

 

Ørn har hatt en tøff sesong i årets Toppserie hvor de også har skilt lag med trener Thomas Dahle underveis. Da er det svært gledelig for Trondheims-klubben at de for det første er utenfor faren for å havne på kvalik og at de i forrige hjemmekamp åpnet sitt nye flotte arena, Ørn-Arena med fulle tribuner. Undertegnede har bare sett bilder fra anlegget, men deter ikke tvil om at det ser flott ut og vil være med å løfte Trondheims-Ørn som produkt, men også bidra i stor grad til å løfte sporten.

Nedrykk fra Toppserien betyr også farvel til svært mange spillere for vår del. Noen er enda uavklart, men i utgangspunktet så vil dette være siste kampen for i alle fall alle våre utenlandske spillere. En ting er at vi har hatt spillere som har løftet sporten i klubben vår, men vi har også hatt spillere som har vært helt rå på så mange andre punkter! Vi har spillere som har jobbet på markedssiden, arrangert fotballskoler, jobbet på vår Fotballfritidsordning med mer. En ting er sikkert, for oss er dere en venn for livet og vi håper virkelig IK Grand Bodø er det for dere også. Tusen takk for alt, håper virkelig at siste opplevelse på fotballbanen blir et positivt øyeblikk. Ingen nevnt, ingen glemt. 

Statistikk

Lagene har siden 1995 møttes 13 ganger og kun en gang har vi tatt poeng mot Ørn og det var i årets første kamp hvor vi vant 2-1 i Nordlandshallen. 

 

2018: Grand Bodø - Ørn 1-2 (NM)

2018: Grand Bodø - Ørn 2-1 (Toppserien)

2017: Grand Bodø - Ørn 1-6 (Toppserien)

2017: Ørn - Grand Bodø 3-1 (Toppserien)

Siste kamper for lagene

 

Klepp - Ørn 1-0

Ørn - Vålerenga 1-3

Røa - Ørn 2-1

 

Grand Bodø - Røa 1-3

Kolbotn - Grand Bodø 3-2

Grand Bodø - Lyn 1-0

På hjemmebane står Ørn med 2-4-4 og 14-20 i målforskjell, mens vi står med 0-1-9 på bortebane med 10-34 i målforskjell.

Image