Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

Har hatt mange skader de to siste årene

Andrea Holmstrøm: - Håper jeg blir skadefri og kan satse på fotball igjen!

Image

Andrea Homstrøm ser framover, og håper å bli skadefri snart. 

Vi har tatt en prat med Fauskejenta Andrea Holmstrøm (19 år), som har vært svært mye skadet siden hun kom med i Grands damestall for et par år siden. I høst ble hun på nytt skadet i en Toppseriekamp mot Sandviken 9.september, og har siden gått skadet.


Når begynte du i Grand?

- Jeg begynte i Grand for ca 3 år siden, og var mest med på rekruttlaget i begynnelsen. Før jeg ble med i klubben pleide jeg å være med Grandlag på turneringer og treninger. 

Hvilke skader har du hatt?

- Jeg begynte å bli skadeplaget for to år siden, og i denne perioden har jeg knekt foten, knekt en hånd, har hatt brudd i kneskåla, har hatt kyssesyke og flere muskelskader. 

Hvorfor blir du så ofte skadet?

- Vil egentlig ikke påstå at det er noen grunn til at jeg har blitt skadet, siden nesten alle skadene mine har vært brudd. Det kan ha noe med spillestilen min å gjøre. Jeg har en tøff spillestil, og går ganske hardt i dueller. Men vil egentlig si at jeg har vært veldig uheldig som har fått alle disse skadene.

Image

Andrea på sidelinjen med brudd i foten.
 

Har du vært inne på tanken om å slutte noen gang?

- Jeg tror ikke alle skjønner hvor tungt det er å være så mye skadet før man selv blir skadet. Jeg skal ikke nekte på at det ikke har vært så lett hele tiden, og at det har vært litt vanskelig med motivasjonen. Men en viktig brikke har vært fysioen vår Rikke. Hun stiller opp på alle områder, både når man trenger å snakke med noen og når man trenger hjelp til selve skadene. Den forrige legen vi hadde, Cecilie Bendiksen Wold, var også veldig dyktig og fikk gjort ting raskt og effektivt. 

Ambisjoner videre i fotballkarrieren?

- Akkurat nå er fotball noe jeg vil holde på med! Det har alltid vært fotball for meg, og jeg bruker all min tid til trening og kamper. Nå håper jeg at jeg skal klare å bli skadefri fremover og at jeg kan fokusere på fotballen. Jeg ønsker å utvikle meg til en bedre fotballspiller og ønsker å få vist frem potensialet mitt. 

Trives du i Grand?

- Ja, jeg trives veldig bra i Grand, både med spillerne og trenerne.

Image

 

Hvorfor flyttet du til Bodø?

- Jeg flyttet til Bodø både fordi jeg skulle begynne å studere og for å spille fotball i Grand. Et stort pluss med å flytte var at jeg nå slipper å pendle hver dag til Bodø for å gå på trening. Det gjør treningshverdagen mye lettere, og det er nå lettere å ha fokus på fotballen. 

Går du fortsatt på skole? Hva skal du bli "når du blir stor"?

- Ja, jeg går på universitetet i Bodø. Akkurat nå går jeg idrettsfag, men er fortsatt usikker på hvilket yrke jeg kommer til å velge. Idrettsfaglærer er noe jeg kanskje kunne blitt, men det får tiden vise. 

Hva er dine styrker/svakheter som spiller?

- Mine styrker vil jeg si at jeg er duellsterk og rask. I tillegg så er jeg et "arbeidsjern" og har en "god fot". Svakhetene er at jeg bruker for mye tid på å tenke på feilene jeg gjør. Jeg trenger også å få bedre teknikk og bli bedre i avslutningsøyeblikket siden jeg spiller spiss. Jeg ofrer ofte veldig mye i dueller når det ikke alltid er nødvendig, og dette kan ha resultert i noen av skadene mine.


Vi ønsker den talentfulle ungjenta lykke til videre med fotballkarrieren.

 

Image

Terje

IK Grand Bodø

Boks 252, 8001 BODØ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!