Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

Jan-Tore Bakli forlenger med Grand Bodøs A-lag

Pressemelding fra Grand Bodø

Image

PRESSEMELDING Trenerteam 2019
1. november 2018

- Jan-Tore Bakli forlenger med Grand Bodøs A-lag
- Ermir Strati overtar som hovedansvarlig for satsningsgruppen og NTG.

Grand Bodø har en hovedmålsetning om å etablere seg i Toppserien kvinner. Gjennom de siste to årene har Grand Bodø vært en del av øverste nivå i norsk kvinnefotball.

De siste årene har det vært en stor utvikling og profesjonalisering i toppfotballen. Økt interesse internasjonalt og nasjonalt er i ferd med å skape bedre økonomi i kvinnefotballen, som igjen og spesielt i 2018 har vært viktig for å igangsette gode utviklende tiltak i klubb.

Grand Bodø ønsker sammen med NFF og Toppfotball kvinner å være drivhjulet og et kraftsenter for utvikling av spillere i Bodø, Salten og Nordland. Grunnleggende for dette er at vi som klubb har best mulige trenerteam og kompetanse, noe vi mener vi er i ferd med å bygge.

I tillegg til overnevnte vil Line Dverseth Danielsen fortsette som assisterende trener a-lag og sportslig leder i klubb. Bård Abrahamsen fortsetter som keepertrener og Rikke Kommedahl som fysioterapeut.

Vår satsningsgruppe og øvrig talentgruppe vil bli styrket med flere trenere. Klubben har også forsterket seg ved og få til en avtale med Ole Einar Marken som trenerveileder.

Fra 2019 skal det rettes enda mer fokus på fysisk trening. Stein Rodahl vil være fysisk ansvarlig for a-lag og satsningsgruppen, og vil sammen med øvrig trenerteam legge til rette for fysisk trening.

I sum er vi sterk i troen på at vi kan fortsette en god spillerutvikling både i Bodø og Nordland for øvrig.IK Grand Bodø

Boks 252, 8001 BODØ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!