Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

"Tre av oss" - Amani (13), Bolad (13) og Lukas (12)

I dag skal vi bli kjent med tre unge gutter i den store Grandfamilien. Vi har tatt en prat med Amani Dieumerci, Bolad Mosa Hassan og Lukas Vusi Ingebrigtsen Leding


Image

Bolad, Amani og Lukas.


Vi har møtt tre kjekke unge gutter som alle spiller på Grands guttelag 12-2. Laget trenes av Erling Ole Berg-Hanssen og Morten Dreyer, og har gjort det veldig bra i årets sesong. Laget vant serien, og forrige helg spilte de kretsfinale mot Selfors. I kretsfinalen ble det en spennende kamp med sjanser til begge lagene, men det ble dessverre tap 0-2 for de dyktige Grandguttene.

Guttene har alltid spilt i Grand, og forteller at de har hatt det bra i klubben. -Ja, vi trives i Grand, og vi spiller på et godt lag med et veldig godt miljø.

De er imidlertid usikre på hvor lenge de blir i klubben. - Jeg har fått tilbud fra Glimt om å begynne på et satsingslag hos dem, forteller Amani (13 år). - Jeg håper også på at jeg kommer på satsingslaget til Glimt, sier Lukas (12 år), - men det blir ikke avgjort før om noen dager. Bolad (13 år) sier at han er i tvil om hva han skal gjøre når hvis kameratene forlater Grand og går til satsingslaget til Glimt.

- Vi er veldig gode til å komme på 2.plass, sier guttene med et smil. - Vi kom som på 2.plass i en turnering på Fauske tidligere i år, og så ble det tap i kretsfinalen nettopp. - I sommer var vi først på en flott treningsleir i Umeå og deretter deltok vi i "Piteå Summer Games"- Det var et veldig bra sportslig opplegg for laget vårt.

Da vi spurte om lagets styrker og svakhet var guttene usikre på ha de skulle svare. - Vi er egentlig et godt lag, men vi er veldig dårlige taper, sier guttene med latter. - Kanskje vi burde hatt bedre kondisjon alle sammen?

Alle tre har Manchester United som favorittlag og Paul Pogba som favorittspiller.


Image

Tekst og fotos: Terje


IK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!