Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

"En av oss" - Fredrik Johan Kristoffersen (11)

Under tittelen "En av oss" skal vi utover høsten bli kjent med unge og gamle medlemmer i den store Grandfamilien. Vi har tatt en prat med 11 år gamle Fredrik Johan Kristoffersen


Image

Vi traff Fredrik Johan i Nordlandshallen i ettermiddag, hvor han deltok på Grand 11 år under "Stopp Volden cup". Lagets trenere er Gisle Furnes og Marita Ellingsen. 

-Jeg har ikke spilte i Grand så lenge. Jeg begynte i klubben da vi flyttet til Bodø for ca 1,5 år siden. Tidligere bodde vi på Laukvik i Lofoten, og der spilte jeg på det lokale laget i mange år, forteller Fredrik Johan.

- Jeg stortrives i Grand, og kommer til å spille for Grand så lenge vi bor i Bodø. Det er mulig vi flytter fra byen om en stund. Vi har et veldig godt miljø og gode trenere på Grandlaget mitt, sier 11-åringen.

- Laget mitt trener to ganger i uken, og av og til så trener jeg litt ekstra sammen med noen kamerater. Vi har vært med på flere turneringer i Bodø, og i sommer var laget med i "Piteå Summer Games" i Sverige. Jeg var ikke med på turen til Sverige.

Fredrik Johan var litt usikker på hans sterke og svake sider, men med litt hjelp av pappa Bjørge så kom det til slutt: - Jeg spilte bare 5'er-fotball på liten bane når vi bodde i Lofoten, og nå når vi spiller på større bane så synes jeg av og til er vanskelig å finne rett plassering ute på banen i kampene. Min styrke er at jeg er hurtig, både med og uten ball.

Til slutt forteller Johan Fredrik (til pappas fortvilelse) at Manchester United er favorittklubben, og at Ronaldo er favorittspilleren.

Image


Fredrik Johans far Bjørge har godkjent at vi legger ut intervjuet.

TerjeIK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!