Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

"Tre av oss" - Nora (12), Sofie (12) og Kaja (12)

I dag skal vi bli kjent med tre unge medlemmer i den store Grandfamilien. Vi har tatt en prat med 12 år gamle Nora Thomassen, Sofie Bæck og Kaja Kvarsnes Edvardsen


Image

Sofie, Kaja og Nora.


Vi traff de tre sprudlende og pratsomme jentene Nora Thomassen (12), Sofie Bæck (12) og Kaja Kvarsnes Edvardsen (12) på egentrening i Nordlandshallen for noen dager siden. De var veldig bestemt på at vi måtte prate med alle tre samtidig, selv om de visste at denne intervjuserien egentlig heter "en av oss".

- Vi spiller på Grands lag 12-3, og vi har Signy Kvarsnes og Gro Bæck som trenere, forteller jentene. - Vi begynte alle tre da vi var 6 år, og vi har vært med på laget vårt siden det startet.

- Ja!!!!!! svarer alle jentene i kor da vi lurte på om de trives i Grand. - Vi kjenner mange som spiller i klubben, og det er trygt og godt å være sammen i Grand.

Jentene er veldig glade i å trene, og forteller at de trener med fotball hver eneste dag. - Vi har to treninger i uka på 12 års-laget vårt, og i tillegg er det trening hver søndag sammen med 13 årslaget. Når det ikke er lagstreninger så er vi ute på en bane nesten hver dag og har egentrening sammen, forteller jentene.

- Vi har vært på mange turneringer i år, og i en turnering i hallen vant vi finalen i 13 årsklassen! Da spilte vi veldig bra, og slo mange eldre lag i kampene. Så var vi med i "Piteå Summer Games" i sommer, og det var kjempeartig!

Alle tre kommer til å spille fotball i mange, mange år, og alle håper at de kan spille på Grands damelag om noen år. - Ja, damelaget er drømmen vår. Vi følger med på damelaget i klubben, og ser på kampene i Toppserien.

De forteller at de spiller på et godt lag hvor spillerne er veldig flinke til å gi positive tilbakemeldinger til hverandre. - På laget er vi flinke til å se hverandre når vi spiller, men vi skyter for lite. Ofte så sentrer vi foran motstandernes mål istedenfor å skyte på målet, sier de pratsomme 12 åringene.

Vi spurte jentene om de hadde noen favorittlag eller favorittspillere:

Kaja: Liverpool og Roberto Firmino.

Nora: Real Madrid + Liverpool og Marcelo.

Sofie: Ingen favoritter.

Vi takker jentene for en hyggelig prat, og ønsker lykke til videre i fotballkarrieren!

Image

Tekst og fotos: Terje


IK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!