Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

"En av oss" - Hanna Lund Lillegaard (14)

Under tittelen "En av oss" skal vi utover høsten bli kjent med unge og gamle medlemmer i den store Grandfamilien. Vi har tatt en prat med 14 år gamle Hanna Lund Lillegaard

 

Image

Hanna spiller på Grands lag Jenter 14 år, og er en spennende spiller som kan nå langt som fotballspiller.

- Jeg spiller på et godt lag, som har hatt flotte resultater i år. Vi fikk et par unødvendige tap i 14 årsserien og kom på andreplass. Vi har også fått tøff matching siden vi også har deltatt i 15 årsserien i år, forteller Hanna.

Hanna forteller at hun har spilt fotball siden hun gikk i første klasse. - I begynnelsen spilte jeg på et guttelag på Grønnåsen, siden vi ikke nok jenter i klubben. Jeg har alltid hatt lyst til å spille fotball, og det var derfor ingen tvil om at det skulle bli fotball når jeg ble gammel nok til å starte på et lag.

- Jeg trives veldig godt i Grand, og håper jeg kan fortsette å satse på fotball i klubben helt til jeg kommer på damelaget, sier Hanna.

- Jeg har store amisjoner, og derfor trener jeg mye. Laget mitt har tre fellestreninger i uken, og siden vi har spilt i to serier så har det vært mange kamper i årets sesong. i tillegg så trener jeg ofte på egenhånd, noen ganger fem ganger i uken. Egentreningen har jeg som oftest på Grønnåsenbanen. Jeg trener mye teknikk, dribler mellom kjegler, skyter på mål og når pappa er med så trener vi mest på pasninger, forteller Hanna.

- Egentreningene gjør at jeg har blitt bedre på tekniske ferdigheter, og mine styrker er pasninger og driblinger, men av og til så kan jeg "gå meg fast" før jeg får ballen fra meg.

Hanna forteller at hun ikke har noen favorittspiller, men at Arsenal er favorittklubben hennes.

Image

Tekst og fotos: TerjeIK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!