IK Grand

Til helgen er det kretsfinalehelg og vi er representert med 3 lag!

 Image

 

Selv om dette er vårt Gutter 14 lag er det også et av våre "ferskeste" lag i klubben, så vi føler det er helt på sin plass å dele ære og heder for denne prestasjonen med Grønnåsen IL hvor flesteparten av disse guttene kom fra før årets sesong. 

Faktisk hadde ikke klubben eget lag med 2004 årgang før årets sesong. 

 

Laget har gjort det skarpt i hele år resultatmessig og spilt seg til finaler i en rekke lokale turneringer, sist i Bodø Cup i september hvor det dessverre ble tap mot Sandnessjøen, som er motstander i søndagens kretsfinale. 

I årets seriespill har det vært en spennende kamp mot Hunstad med tanke på å kvalifisere seg til årets kretsfinale. 

Før sluttspillserien startet lå lagene helt likt med 30 poeng hver på 11 kamper, hvor Hunstad lå forran på bedre målforskjell. 

I sluttspillserien var det våre gutter som gjorde det best og til slutt endte laget 4 poeng forran. 

Image

Laget har opprettet et facebook-arrangement til kampen på søndag og kopierer til slutt inn teksten fra manager Erlend Olav Mjelde her: 

"Søndag kl. 13.30 skal Grand G14 nok en gang i aksjon og denne gang er det kretsmester- tittelen som er målet. Motstander Sandnessjøen snøt oss for seieren i Bodø Cup tidligere i høst, og hva passer vel bedre enn å revansjere dette nå til helgen og samtidig krone en fantastisk sesong med å bli kretsmestre. De nybakte seriemestrene er godt forberedt men det blir ingen lett match. Sandnessjøen er et godt lag, og de har garantert med seg en gjeng gærne helgelendinger som vil gjøre alt de kan for å overdøve evt. supportere fra hjemmelaget. Vår egen sjefssupporter Erik Baalmann er desverre bortreist på søndag, men vi håper likevel det blir bra trøkk, mye støy og heidundrende stemning på Grand-delen av tribunen. Del arrangementet med slekt og andre potensielle supportere, og inviter med så mange du kan. Dette blir gøy..👍 "

Vi ønsker spillere, trenere, foresatte og supportere lykke til i kretsfinalen og HEIA GRAND!!

Image