Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

"En av oss" - Linnea Camitz (12)

Under tittelen "En av oss" skal vi utover høsten bli kjent med unge og gamle medlemmer i den store Grandfamilien. Vi har tatt en prat med 12 år gamle Linnea Camitz


Image


- Det er veldig godt miljø i Grand!


Vi har møtt Linnea Camitz (12 år), en sprudlende og glad Grandjente, som stortrives i Grand.

- Jeg begynte i Grand da jeg gikk i 2.klasse for fem år siden. Jeg har alltid vært glad i fotball, og hadde en venninne som allerede spilte i Grand, og da jeg ble spurt om å begynne så startet jeg med en gang. Jeg drev også med ballett på den tiden, forteller Linnea.

Linnea spiller på Grands lag 12-1, hvor flere av foreldrene på laget er trenere. - Jeg trives veldig godt i Grand og synes hele klubben er en bra plass å være. På laget vårt har vi et godt miljø og veldig gode trenere.

Hun forteller at laget har gjort det veldig bra i kampene, og av og til så spiller de mot eldre jenter i turneringene.

- I "Bodø cup" i høst gjorde vi det meget godt, og vi kom til finalen i 13 årsklassen, selv om vi bare er 12 år. Det ble sølvmedaljer til slutt etter at vi tapte mot Halsøy i finalen. Laget mitt har også vært med i "Piteå Summer Games" i sommer, men der var ikke jeg med, sier den blide 12 åringen.

- Jeg synes det er artig å trene, og trener mye for å bli best mulig. Laget mitt trener to ganger i uken, og så er det vanligvis to kamper hver uke. I helgene trener jeg alltid egentrening, og i tillegg spiller jeg håndball og har tre håndballtreninger pr uke.

Linea er datter til Ulf, som for en del år siden var dametrener i Grand, og hun har store ambisjoner for framtiden. - Ja, jeg følger godt med Grands damelag, og ser på kampene. Jeg håper at jeg blir så god at jeg kan spille på damelaget om noen år. Drømmen min som fotballspiller er uten tvil damelandslaget.

- Siden jeg trener mye, og både spiller fotball og håndball, så har jeg god kondis. Jeg spiller bak på banen i kampene, og jeg skyter godt. Min svakhet er teknikk, og det trener jeg mye på når jeg har egentrening, forteller Linnea.

Til slutt forteller Linnea at Liverpool er favorittklubben hennes, og at Salah er favorittspilleren.

Image

Tekst og fotos: Terje

 
IK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!