Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

"En av oss" - Jesber Berg-Hanssen (12)

Under tittelen "En av oss" skal vi utover høsten bli kjent med unge og gamle medlemmer i den store Grandfamilien. Vi har tatt en prat med 12 år gamle Jesber Berg-Hanssen


Image

Jesber spiller på Grands guttelag 12-2, og har Morten Dreyer og sin far Erling Ole som trenere. I denne klassen føres det ikke tabeller, men laget har gjort det veldig bra i årets 10 kamper i seriespillet.

- Jeg har spilt fotball i Grand siden jeg var 6 år, og synes det er kjempeartig, forteller Jesber. Jeg har det bra i Grand, og trives veldig godt i klubben.

Jesber har store amisjoner, og trener fotball hver dag. - Laget mitt trener bare to dager i uken i tillegg til kampene, men jeg trener fotball hver eneste dag. Jeg trener veldig mye egentrening, og ønsker å bli best mulig. Drømmen min er å leve av fotballen, og å bli proff etter hvert. Jeg håper på proffkontrakt enten i en klubb i Tippeligaen eller utenlands, sier den treningsivrige 12-åringen.

- Laget mitt har vært på mange turneringer i Bodø-området i år, og vi har gjort det veldig bra. Det lengste vi har reist på turnering er til "Piteå Summer Games" i Sverige.

Jesber forteller at han liker å se på fotball, og følger både med på kampene til Bodø/Glimt i Tippeligaen og Grands damelag i Toppserien.

- Jeg har bra teknikk, og er god til å drible. Min svakhet som spiller er taklinger og forsvarsspill, og dette må jeg trene mer på, sier Jesber.

Til slutt forteller Jesber at Chelsea er hans favorittlag og at Eden Hazard er hans favorittspiller.

Image

Tekst og fotos: Terje

IK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!