Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

"En av oss" -Stine Mjelde (13)

Under tittelen "En av oss" skal vi utover høsten bli kjent med unge og gamle medlemmer i den store Grandfamilien. Vi har tatt en prat med 13 år gamle Stine Mjelde


Image

Stine spiller på Grands "Jenter 13-1", som er et lag med hele 22 spillere. Laget trenes av Frode Meby, og har mange gode jenter.

- Jeg har spilt i Grand siden jeg var 5 år, forteller Stine. - Jeg startet da laget ble etablert, og har det veldig bra i Grand. I begynnelsen hadde jeg David Johnsen som trener, og etter hvert ble det Frode Meby. Jeg kommer fra en skikkelig idrettsfamilie, og var tidlig på mange kamper for å se på de eldre brødrene mine.

Stine er en aktiv jente som trener veldig ofte. - I tillegg til fotball så spiller jeg håndball i Junkeren, og det betyr at jeg er på seks treninger hver uke, og så er det kamper utenom dette. Både fotballen og håndballen har tre treninger i uken, og på torsdagene rekker jeg å gå på både fotball og håndballtrening. Jeg liker å trene, og utenom fellestreningene så blir det tid til både litt jogging og styrketrening, forteller den blide 13-åringen.

- I juni var vi med på "Kippermocupen" i Mosjøen, og fikk møte mange lag som vi ikke spiller mot til vanlig. Vi gjorde det veldig bra, og vant innledene pulje uten å tape noen kamper. Men i semifinalen ble det dessverre tap mot Halsøy IL.

- Jeg har lyst til å bli god både i fotball og håndball, derfor trener jeg mye. Jeg håper at jeg om noen år kan komme på Grands damelag. Foreløpig så går det fint å kombinere fotball og håndball, men om noen år må jeg sikkert velge bare en av idrettene, sier Stine.

- Jeg spiller bak på banen i kampene, og mine styrker er at jeg er sterk og tøff i taklinger. Jeg er ikke så god til å drible, og det må jeg trene mere på.

Stine forteller til slutt at favorittlaget hennes er LIverpool, selv om hun ikke er "blodfan".


Image

Tekst og fotos: TerjeIK Grand Bodø

Boks 252, 8001 BODØ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!