Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

"En av oss" - Bendik Silberg (15)

Under tittelen "En av oss" skal vi utover høsten bli kjent med unge og gamle medlemmer i den store Grandfamilien. Vi har tatt en prat med 15 år gamle Bendik Silberg


Image

Bendik Silberg fyller 16 år om et par uker, og spiller på Grands 16 årslag. - Jeg er ganske fersk som Grandspiller, men trives kjempegodt i klubben. Jeg startet i Grand for 5 måneder siden, og har tidligere vært Glimtspiller. Jeg sluttet først med fotball, men da jeg fikk lysten tilbake hadde jeg lyst på forandring, og da var Grand den rette klubben for meg.

Grandlaget har hatt variable resultater i år, og endte på 5.plass på tabellen i klasse "Gutter 1.divisjon". - Ja, vi har ikke vunnet så mange kamper i serien, men har spilt flere gode kamper. Det gikk heller ikke så bra da vi var med i "Skandia cup" i Trondheim i slutten av juni, og tapte vi i 1/8-finalen i B-sluttspillet, forteller Bendik.

- Jeg har ikke så store ambisjoner som fotballspiller, men fortsetter så lenge jeg synes det er gøy. Jeg er usikker på om jeg kommer til å spille når jeg blir seniorspiller, forteller 15-åringen.  - Jeg trener tre ganger i uken sammen med laget mitt, og i tillegg så trener jeg på egenhånd minst to ganger i uken. Neste år er jeg juniorspiller, og det blir spennende.

- Mine svakheter som spiller er styrke og fart, men jeg har veldig god utholdenhet, sier Bendik.

Bendik forteller at han ikke følger så mye med på det som skjer ellers i Grand, og at han ikke ser på kampene til f.eks dame- og herrelaget. - Men av og til leser jeg om klubben på nettet, sier han.

- Mitt favorittlag er Liverpool og min favorittspiller er Mohamed Salah.

Image

Tekst og fotos: TerjeIK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!