Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

"En av oss" - Mille Benjaminsen (15)

Under tittelen "En av oss" skal vi utover høsten bli kjent med unge og gamle medlemmer i den store Grandfamilien. Vi har tatt en prat med 15 år gamle Mille Benjaminsen


Image

Mille er en positiv og glad jente som spiller på Grands jentelag 15 år. Hun er treningsivrig, og et spennende talent som kan nå langt på fotballbanen.

- Jeg har spilt fotball siden jeg var 6 år og gikk i første klasse, forteller Mille. - Jeg fikk et brev i posten fra Grand, og fikk med en gang lyst til å starte med fotball.

Mille trener mye, og liker å være i aktivitet hver dag. -Ja, jeg trener hver dag. Nå i sesongen trener jeg tre ganger i uken sammen med laget mitt, og en gang i uken sammen med rekruttlaget. I tillegg har vi to kamper i uken i høst. I helgene når vi ikke har aktiviteter med laget så trener jeg alltid egenetrening sammen med noen venner. Jeg trener både på skudd og mange tekniske øvelser, sier den alltid blide 15-åringen.

- Det har gått veldig bra med laget mitt i serien i år. Vi leder serien, og trenger bare å vinne en av de siste tre kampene for å komme til kretsfinalen, sier Mille. - Vi har også gjort det bra i mange turneringer, og det største i år var da vi kom til finalen i den store turneringen "Piteå Summer Games" i sommer.

Hun forteller at hun har store ambisjoner, og trener mye og seriøst for å bli en bedre fotballspiller. -Ja, jeg drømmer om å komme på Grands damelag om noen år, og håper at jeg kan bli så god at jeg kan bli proff i en av de store klubbene som f.eks Lyon.

- Jeg spiller i angrepet, men må bli bedre på avslutninger mot mål. Jeg er ikke så høy, og sliter litt i dueller mot høye backer i kampene. Styrken min som fotballspillerer er at jeg er rask, forteller Mille.

Hun forteller at hun ikke har noe favorittlag, men favorittspillerne er Messi, Mbappe og Neymar.

Image

Tekst og fotos: Terje

IK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!