Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

"En av oss" - Mathias Kvalnes (15)

Under tittelen "En av oss" skal vi utover høsten bli kjent med unge og gamle medlemmer i den store Grandfamilien. Vi har tatt en prat med 15 år gamle Mathias Joakim Bredal Kvalnes


Image

Mathias spiller på Grands guttelag 15 år, ett lag som kjemper om tredjeplassen i 1.divisjon gutter i Salten.

Han forteller at laget bare har tapt tre kamper i serien i år. - Vi har også deltatt på mange turneringer i år, men der har det blitt mye tap. Vi var både i "Piteå Summer Games" og "Gothia cup" i sommer, men klarte ikke å komme langt i disse turneringene.

Mathias trener mye, og har lyst til å bli god. - Ja, jeg trener hver dag. Laget mitt trener to ganger i uken nå under høstsesongen, og i tillegg er det mange kamper. Jeg er også så heldig at jeg får spille kamper for 16 årslaget. På dager når det ikke er lagstreninger eller kamper så trener jeg på egenhånd, forteller 15 åringen.

- Jeg har store ambisjoner som fotballspiller, og er villig til å satse mye for å bli bedre, sier Mathias. - Kanskje kan jeg bli god for Bodø/Glimt om noen år, og den store drømmen er å bli proff og kunne leve av å spille fotball.

Unggutten har det bra i Grand. forteller han. -Jeg trives i klubben, og vi har et veldig godt miljø på laget mitt. Jeg begynte i Grand når jeg var 5-6 år, og har vært en trofast grandgutt siden jeg startet i 2009.

- Jeg følger ikke så mye med på det som skjer ellers i klubben, og pleier ikke å se på kampene til herre- eller damelaget. - Men jeg følger flere Grandlag på Instagram, og ser alltid på det som legges ut der, sier Mathias.

- Som fotballspiller har jeg god teknikk og ballkontroll, men jeg må jobbe med temperamentet mitt. Jeg har gjort mange dårlige valg når jeg blir sint, og det har blitt både gult og rødt kort i år, avslutter Mathias.

Mathias er Liverpooltilhenger, og har Salah som favorittspiller.

Image

Tekst og fotos: Terje

IK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!