Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

"En av oss" - Svenn Roald Haagensen (52 år)

Under tittelen "En av oss" skal vi utover høsten bli kjent med unge og gamle medlemmer i den store Grandfamilien. Vi har tatt en prat med 52 år gamle Svenn Roald Haagensen.


Image

Svenn Roald er best kjent som Svenne, og er en av de mange som jobber mange timer i uken for Grand uten å få så mye oppmerksomhet. Han blir betegnet som omgjengelig og positiv, og alle sier at "Svenne er den snilleste personen i verden".

-Ja, det er rett at jeg bruker mange timer på Grand. Jeg liker meg i klubben, og jeg liker å holde på med mennesker. Jeg møter masse flotte personer hver dag i Grand, og det er veldig trivelig å være en del av dette miljøet, sier Svenne.

Svenne har mange oppgaver i Grand. -Jeg er som poteten, og kan brukes til mange ulike ting. Først og fremst hjelper jeg til rundt damelaget, og er på de fleste treningene til laget. - Jeg henter bananer og annen frukt hver uke på Bama, jeg pumper baller, kjører laget og spillere med Grandbussen og hjelper til der det er behov.

I tillegg til jobben rundt damelaget er Svenne klubbens faste sjåfør på Grandbussen.

- Jeg kjører veldig mange timer i denne bussen hver uke. Jeg henter barn på skolene hver dag, og bringer dem til Grands FFO (Fotballfritidsordning) i Nordlandshallen. I tillegg kjører jeg ulike lag i helgene når de skal på kamper til Mosjøen eller Sandnessjøen for eksempel. Dette gjelder spesielt herrelaget og rekruttlaget. Under "Bodø cup" for et par uker siden kjørte jeg tilreisende lag rundt på banene hele helgen, sier den blide 52-åringen.

Svenne har vært med rundt damelaget siden i 2011, da Trond Schjølberg fikk han med, og han har ingen planer med å gi seg med det første. - Nei, så lenge jeg blir boende i Bodø så kommer jeg til å hjelpe til i klubben.

Svenne har spilt fotball selv i "gamle dager". - Ja, jeg spilte på et godt Glimtlag sammen med bl.a Ørjan Berg, og vi ble kretsmestere ett av årene jeg spilte. Jeg spilte fra jeg var 6 år, men måtte gi meg på grunn av skade da jeg var ca 13 år.

Han forteller at han bruker mye tid på Grand, men i fritiden liker han å fiske og gå på tur i marka sammen med kona. De er ofte ute for å plukke bær og sopp, forteller han. - Og så er jeg skikkelig Liverpool-tilhenger! Keven Keegan er min favorittspiller blant de som har spilt på Liverpool.

Image

Tekst og fotos: TerjeIK Grand Bodø

Boks 252, 8001 BODØ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!