Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

"En av oss" - Alex Olsen Stor (12)

Under tittelen "En av oss" skal vi utover høsten bli kjent med unge og gamle medlemmer i den store Grandfamilien. I dag har vi møtt 12 år gamle Alex Olsen Stor.


Image

Alex (12 år) er keeper, og er med på Grands "keeperfokus" hver fredag i Nordlandshallen. Her lærer damelagets keeper Siiri Välimaa bort mange triks til unge gutter og jenter.

- Jeg har lyst til å bli en bedre keeper, og trener veldig mye. I tillegg til treninger med laget mitt så trener jeg hver dag når jeg har tid. Da møtes vi flere kamerater, og trener fotball sammen, sier Alex. - Mine beste ferdigheter er å slenge meg, jeg har god reaksjon og prøver å være tøff i dueller.

Alex forteller at han spiller på Grands gutter 12 år fra Alstad, og at hans trener er Tore Dundas. I tillegg så får han være med å spille i 13 årsserien.
- Vi har gjort det ganske bra i år, og har bare tapt to kamper fram til nå.

Han har spilt i Grand siden han startet med fotball for 6 år siden, og har planer om å forsette å spille i mange år framover. - Kanskje jeg kan stå i mål på herrelaget til Grand etter hvert, men jeg håper jeg kan bli god nok til Bodø/Glimt, sier den ambiøse 12-åringen.

- I år har laget mitt ikke vært på noen sommerturnering, men vi har deltatt på mange turneringer i Bodø. I vinter var vi på turnering i Nordlandshallen, og for ikke så lenge siden så deltok vi i "Bodø cup".

Alex forteller at trives veldig godt som grandgutt og han følger med på det som skjer i klubben, og leser om Grand på nettet. Han ser av og til damelagets hjemmekamper, og skal på søndagens toppseriekamp mot Klepp.

- I tillegg til Grand, så er favorittlaget mitt Manchester United, avslutter Alex.

Image

Tekst og fotos: TerjeIK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!