Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

"En av oss" - Bent Erik Engenes-Lorentzen (41)

Under tittelen "En av oss" skal vi utover høsten bli kjent med unge og gamle medlemmer i den store Grandfamilien. I dag har vi snakket med Bent Erik Engenes-Lorentzen (41).


Image

41 år gamle Bent Erik er forholdsvis fersk i Grandfamilien, men har allerede engasjert seg på flere områder i klubben.

- Jeg ble med i Grand høsten 2017 da min datter meldte overgang fra Tverlandet til Grand jenter 2003. Jeg fikk da også muligheter til å bli med som hjelpetrener for laget, forteller Bent Erik.

- Jeg er fortsatt med som hjelptrener for de fantastiske jentene på Grand J15, og i tillegg har jeg fått bidra som sikkerhetsansvarlig på hjemmekampene til damelaget i Toppserien. - Jeg trives meget godt i klubben, og møter masse trivelige mennesker, som har de samme interessene som meg.

Bent Erik brenner veldig for dame- og jentefotball, og følger godt med på kampene til mange av jentelagene på ungdomssiden i klubben. - Vi burde alle bli flinkere til å støtte damelaget vårt, og det burde nesten være påbudt for spillere, trenere og andre tillitsvalgte å møte opp på damelagets hjemmekamper. - De spiller god fotball og trenger vår støtte, sier en engasjert Grandtrener.

- Fotball er den store lidenskapen min, og Grand føles virkelig som det rette stedet å være for meg. Jeg håper at det føles naturlig for meg å fortsette i klubben lenge etter min datter har sluttet å spille fotball, sier Bent Erik.

- Jeg synes at samarbeidet mellom lagene på jentesiden i klubben burde i større grad vært satt i system. Det fungerer greit, men er nok litt for personavhengig i dag. Ellers så synes jeg ikke det er så mye dugnad i Grand, og det å være på dugnad er en flott måte å bli kjent med andre i klubben. Vi hadde like mye dugnad i Tverlandet, avslutter 41-åringen.

Image

Tekst og fotos: Terje


IK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!