Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

"En av oss" - Fazel Hakimi (13)

Under tittelen "En av oss" skal vi utover høsten bli kjent med unge og gamle medlemmer i den store Grandfamilien. Først ut er 13 år gamle Fazel Hakimi.


Image

Fazel er en hyggelig gutt, som elsker å spille fotball. Vi møtte han da han var på egentrening på Bankgata kunstgress mandags ettermiddag.

- Jeg er født 2005, og spiller på Grands G13-lag. Laget spiller 9'er-fotball i 1.divisjon for 13-åringer, og treneren min heter Bjørn Kato Winther.  - Vi har både vunnet og tapt kamper i årets serie, forteller Fazel.

Fazel forteller at han har spilt fotball i ca 4 år. - Jeg begynte i Grand fordi jeg kjente noen på laget, og noen av mine venner startet også på det samme laget. - Jeg liker å spille i Grand, og har det veldig artig på treningene.

- I sommer var vi på turnering i Piteå, forteller 13-åringen. - Vi gjorde det veldig bra, og vant puljen vår. Til slutt ble det tap mot et godt russisk lag i 8. delsfinalen.

Fazel har planer om å spille i Grand også når han blir voksen. Han følger ikke så godt med på herrelaget i klubben, men har sett mange av damelagets seriekamper i Nordlandshallen.

- Jeg er ganske teknisk god, men sliter med å passe på motstanderne i kampene, sier Fazel.

- Mine favorittlag er uten tvil Manchester United og Real Madrid, og Neymar er min favorittspiller, avslutter den trivelige unggutten.

Image

Tekst og fotos: Terje
IK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!