IK Grand

FØR KAMPEN: Grand Bodø - Vålerenga

 Image
Husk at du som ikke har mulighet for å dra i Nordlandshallen på søndag kan se kampen hos Avisa Nordland

På det 14. skal det skje...


Endelig kunne vi juble for poeng igjen i Toppserien! Siden serieåpningen i mars hadde vi tapt 13 seriekamper på rad og da er det, som alltid for en nordlænding lov å banne litt og si dæven det smakte med poeng igjen!

3-3 endte kampen borte mot Avaldsnes, men på overtid var det nok mange som tenkte at nå skjer det igjen, nok et tap med ett mål når hjemmelaget fikk straffe. Heldigvis tenkte ikke Siiri det og vartet opp med en klasseredning når hun slo ballen i stanga og vi kunne til slutt juble for et poeng. For ja, vi jublet for et poeng! Selv om vi ledet kampen både 1-0 og 2-1 og vi vet vi må plukke mer enn bare 1 poeng for å berge plassen. Men når man har gått den rekken vi har hatt, selvfølgelig noen kamper hvor vi har tapt meget fortjent, men vi har hatt mange kamper hvor vi har vært nært til minst 1 poeng og med litt mer dyktighet og tur 3 poeng. Ja, da jubler man for dette poenget og forhåpentligvis gir det både selvtillit og flyt de neste kampene og vi går for full pott nå på søndag!

Til kampen mot Vålerenga får vi ikke med Cecilie Noreng som har pådratt seg kyssesyken og det er uvist når hun er tilbake. Vilde Fjelldal er også tvilsom, men vi håper hun rekker søndagen. Ellers er det som alltid litt smårusk her og der, men ingen andre som står i fare for og ikke rekke kampen så vi kan garantere at vi starter med 11 spillere. 

Ingen ny cupfinale for Vålerenga


På onsdag ble det cupexit for Vålerenga når de tapte mot LSK. Det betyr at det ikke blir noe edelt metall av type gull for Monica Knudsen i sin første sesong for Enga. I serien ligger laget på 6. plass og det er alt for langt opp til suverene LSK, men opp til Sandviken på 3. plass er det 6 poeng og den er innenfor rekkevidde med en god avsluttning på sesongen hvor resultane går deres vei. 

Det er ikke tvil om at vi møter et lag med masse potensiale, men foreløpig har ikke Knudsen & co klart å gjøre Enga til et stabilt godt lag som kan hevde seg i toppen. Vi håper at det går minst en kamp til før de knekker alle koder og kan bli det laget mange tror og da være en seriøs utfordrer til LSK med tanke på neste sesong. 

Fakta før kamp

Lagene har møttes 9 ganger hvor 4 av oppgjørene er i 1. divisjon kvinner og kun en gang har vi klart å ta poeng. De 5 oppgjørene i Toppserien har endt slik:

2018: Vålerenga - Grand Bodø 3-2

2017: Grand Bodø - Vålerenga 2-3

2017: Vålerenga - Grand Bodø 2-0

2014: Vålerenga - Grand Bodø 1-1

2014: Grand Bodø - Vålerenga 0-2

Hjemmelaget 3 siste kamper:

Stabæk - Grand Bodø 2-0

Grand Bodø - LSK 0-3

Avaldsnes - Grand Bodø 3-3

Bortelaget 3 siste kamper:

Vålerenga - Sandviken 1-0

Stabæk - Vålerenga 0-1

LSK - Vålerenga 4-1(NM)

På hjemmebane står vi med 1-0-6 og 4-17 i målforskjell, mens Vålerenga står med 2-1-4 og 7-12 i målforskjell på bortebane. 

Vi sees på kamp og HEIA GRAND!!

 

Image