Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

- Kjempeartig!

Vi har tatt en prat med Johanne Olsen (14 år), som deltok på Grands «Proffdager» forrige uke.

Image

Torsdag og fredag i forrige uke arrangerte Grand «Proffdagene» med flere kjente instruktører, og over 50 jenter deltok. En av de som deltok for andre året på rad var Johanne Olsen, som er 14 år og et av de største talentene vi har på jentesiden i klubben.

- «Proffdagene» var veldig bra, og det var kjempeartig å delta, sier Johanne. – Det var veldig flinke trenere, og jeg lærte veldig mye på disse to dagene. Vi fikk prøve nye øvelser, og fikk spille med mange god jenter fra forskjellige klubber. Noen av disse jentene hadde jeg møtt tidligere på kretssamlinger, og det var hyggelig å møte dem igjen.

- Selv om det var litt dårlig vær første dagen så holdt jeg motet oppe, og været ble mye bedre den andre dagen. I tillegg til treningene så var det foredrag fra instruktørene, og her fikk vi mange gode råd for videre satsing på fotballen, sier en fornøyd 14-åring!

Johanne forteller at hun driver med konkurranseturn i tillegg til fotball, og at det derfor blir mange aktiviteter hver uke. – Jeg trener minst 7 ganger i uken, og i tillegg kommer konkurranser i turn og kamper med fotballen. Jeg prøver også å få tid til to egentreninger i uken, og da trener jeg både kondisjon og styrke.

Johanne startet med fotball da hun var 7-8 år, og har vært i Grand hele tiden. Hun spiller ving eller spiss på klubbens gode J14-lag, og hun regnes som en av de beste jentene i kretsen i sin årsklasse.

- Siste året har jeg vært på jentekretslaget til Nordland, og vi har vært på turnering i Bardufoss. Her fikk vi møte andre kretslag fra Nord-Norge, og spilte mange tøffe kamper, forteller Johanne.

- Jeg har ambisjoner om å utvikle meg til å bli bedre de neste årene, og håper at jeg blir god nok til Grands damelag om noen år. Jeg jobber med å bli bedre teknisk, og trenger å bli bedre å drible. Min styrke er farten, som jeg prøver å utnytte som kantspiller på J14-laget, sier den talentfulle ungjenta!

Vi ønsker Johanne lykke til videre med fotballen!


Terje
IK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!