IK Grand

Jarl Torske inspirerte et 20-talls trenere i går

 IK Grand Bodø er en av 37 stolte Eat Move Sleep ambassadører i 2018 og i den forbindelse kunne vi i går invitere alle trenere til en inspirerende dag med Jarl Torske som både holdt et foredrag og en treningsøkt denne ettermiddagen, sammen med Norges Fotballforbund og konseptet deres, Eat Move Sleep. 

Jarl innledet kvelden med et nyttig foredrag og ga de oppmøtte trenerne nyttige tips til sin hverdag som trener, men selvfølgelig også gode innspill om Eat Move & Sleep. 

Etter foredraget var det en treningsøkt med vårt Gutter 15 lag. Her fikk de frammøtte tips til organisering av en økt som ga mange balltouch og fikk se hvordan Jarl jobbet med coaching i spill. 

Vi håper dagen i går var nyttig for alle 25 trenere som deltok. Her var det trenere fra de fleste klubbene i Bodø, Nordland Fotballkrets var representert og vi hadde til og med trenere fra Finneid og Saltalskameratene som deltok. 

Tusen takk til Jarl for en strålende dag, like så til Ever som lånte oss lokale, til trenere og spillere fra vårt Gutter 15, Fotballkretsen får lån av bane, Bama for frukt og selvfølgelig til alle som deltok. 

Image

Christian Didriksen fra IK Grand Bodø ønsket velkommen og introduserte Jarl Torske for de frammøtte

Image 
Image
Flink klasse som fulgte godt med på Jarl sitt foredrag

Image

Lite å si på serveringen i går

Image

Jarl presenterer seg for dagens treningsgruppe, Grand gutter 15

Image

Image

Image