IK Grand

FØR KAMPEN: Grand Bodø - Lillestrøm

 Image

Kampen ser du som alltid hos Avisa Nordland hvis du ikke har mulighet til å dra i hallen. 

Nothing is impossible, the word itself says "I`m possible"! 

 

På søndag får vi besøk av Toppseriens beste lag de siste årene og i år har de vært mer suveren enn noen gang. Faktisk har ikke laget tapt et eneste poeng i årets sesong på sine 13 kamper og det er dårlig nytt for oss som desperat trenger flere poeng i banken! Heldigvis starter alle fotballkamper på 0-0 og med like mange spillere på banen. Vi har vel aldri vært så langt unna et favorittstempel som vi er i denne kampen, men det lever vi fint med. Vi vet vi må ha en optimal dag hvor vi har god flyt og litt tur for å stå igjen med 3 poeng på søndag og ikke minst må vi være minst like god på en ting som vår motstander, INNSATS!

Forrige serierunde debuterte våre to nye spillere fra start, Dajana Spasojevic og Stephanie Ribeiro og dette blir første mulighet for våre fans i Bodø til å se de live i Nordlandshallen. Ut i fra hva de presterte borte mot Stabæk så har vi all grunn til å glede oss til resten av høstsesongen og de vil tilføre oss mye både på og utenfor banen. 

Hvis du er nyskjerrig på hvor lista ligger i forhold til nivå blandt Norges beste på kvinnesiden i fotball bør du absolutt ta turen til Nordlandshallen på søndag. Her får du se Toppseriens beste spiller i år, Guro Reiten i tillegg til en knipe andre landslagsspillere hos vår motstander. 

Det er også ganske stas at du kan skryte av at du var i Nordlandshallen på søndag når vi slo Lillestrøm!

Fakta før kamp

Lagene har møttes 5 ganger så lenge vår motstander har spilt under LSK. Den statistikken er ingen hyggelig lesing for oss og vår motstander leder den statistikken 5-0-0 og hele 24-1 i målforskjell. 

2018: LSK - Grand Bodø 2-0 (Toppserien)

2017: Grand Bodø - LSK 0-6 (Toppserien)

2017: LSK - Grand Bodø 9-1 (Toppserien)

2014: Grand Bodø - LSK 0-3 (Toppserien)

2014: LSK - Grand Bodø 4-0 (Toppserien)

Det er kun spilt en kamp etter sommerferien. Her tapte vi som kjent 2-0 borte mot Stabæk forrige helg, mens LSK slo Vålerenga 2-0 på hjemmebane. 

I Nordlandshallen står vi i år med 1-0-4 og 4-14 i målforskjell. LSK står med 7-0-0 og 25-7 i målforskjell på bortebane i år. 

Vi ønsker velkommen til kamp og HEIA GRAND!

Image