IK Grand

FØR KAMPEN: LSK - Grand Bodø

Image

LSK - Grand Bodø

Søndag 24. juni kl 1700, LSK-Hallen

Streaming: Avisa Nordland

Før kampen


Hvis man ser på tabellen så er det vel ikke nå tvil om at dette er virkelig David mot Goliat for vår del. Nå skal vi opp mot norges beste lag de seneste årene og 2018 er ingen unntak. 

Med tanke på at vi er på desperat poengjakt så er vel ikke dette noe drømmemotstander. LSK har faktisk til gode å avgi poeng til sine motstandere i år og slippe inn mål på hjemmebane, men kan vi håpe på en Robin Hood historie? Vel, at vi får noe gratis hos "Birdsa" på søndag har jeg ingen tro på, men selv om det kanskje høres helt utrolig ut for mange så har det faktisk skjedd større under i vår tid enn om vi blir årets første lag som tar poeng mot LSK. Skal vi klare det må vi være såpass ærlig at vi må ha litt flyt og vi må i alle fall være påskrudd og med fra start! Alle kamper starter på 0-0 og med like mange spillere på banen. 

Begge lag spilte kamp på onsdag og begge spilte kamp i Bodø faktisk. For vår del ble drømmen om kongepokalen tatt bort fra oss av Trondheims-Ørn som til slutt vant 2-1. LSK hadde tatt turen til våre venner i Innstranda som inviterte til cupfest. Her ble det til slutt seier 7-1, men 2. divisjonslaget skal virkelig være stolt av både rammen de skapte rundt kampen og ikke minst innsatsen de la ned i kampen. Naturligvis var det stor forskjell på lagene, men det ble på langt nær den overkjørselen mange hadde spådd på forhånd. 

Til kampen mot Ørn på onsdag fikk vi bare timer før kampstart Sofie Skjelstad Jensen klar til spill og hun startet like gjerne sitt comeback i klubben med å score når hun ble byttet inn. Sofie var med i jubelsesongen vår i 2013 hvor hun ble Norgesmester for Jenter 19 og rykket opp med damelaget, men etter sesongen ble Bodø byttet ut med Oslo primært på grunn av skole. Siden da har det også blitt Tromsø, Bergen og Australia av samme grunn, men nå er hun endelig tilbake i vår drakt. 

For vår del er det kjempepositivt å få inn en ny spiller i troppen som i høyeste grad bidrar til å skape mer trykk på trening og mer konkurranse om plassene på laget. 

Fakta før kamp

Selve LSK har vi møtt 4 ganger tidligere og den statistikken er ikke fin.

2017: Grand Bodø - LSK 1-6

2017: LSK - Grand Bodø 9-1

2014: Grand Bodø - LSK 0-3

2014: LSK - Grand Bodø 4-0
Image

På bortebane står vi med 0-0-5 og 4-20 i målforskjell. 

LSK har på hjemmebane 4-0-0 og 16-0 i målforskjell. 

Formen de siste kampene:

Tromsø - Grand Bodø 0-5 (NM)

Grand Bodø - Stabæk 0-3 (Toppserien)

Grand Bodø - Trondheims-Ørn 0-3 (NM)

LSK - Fart 9-0 (NM)

Klepp - LSK 0-2 (Toppserien)

Innstranda - LSK 1-7 (NM)

Bor du i nærheten av LSK-hallen, ta veldig gjerne turen og støtt oss fra tribunen og har du ikke mulighet til det så ser du kampen som alltid hos Avisa Nordland!

HEIA GRAND!

Christian

Image