Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

Reisebrev fra Svolvær

Jentene på Grands rekruttlag har vært på sosialtur i Lofoten

For noen uker siden var rekruttlaget på helgetur i Svolvær, og vi har mottatt reisebrev fra lagets spillere:

Hei alle våre fotballvenner!

En helg i begynnelsen av april var vi på IK Grand sitt rekruttlag på sosial tur hvor målet var å styrke samholdet blant oss jentene. Programmet besto både av teambuildingsaktiviteter, fjelltur, kamp og trening.

DAG 1 Reisen startet fredags ettermiddag på hurtigbåtkaia klokken 17:45. Tiden fløy av gårde med kortspill, spillersamtaler og fotografering. Vi ankom Lofoten Feriesenter ved klokken 22. Der ble vi fordelt på tre flotte hytter.

DAG 2 Vekkingen 09:00 var brutalt utført av vår eminente trener Perra. Frokosten ble inntatt på hyttene før teambuilding var første punkt på programmet. «Underdogs» bestående av Live, Henriette, Maja, Sara Berntsen, Marie, Sara Berg og Sofie VS «Biffen & CO» bestående av Thea K, Elisabeth, Martine, Sanna, Ina og Ida. De åtte aktivitetene lagene konkurrerte i var alt fra å koke vann på et eget opptent bål, gå på langski 3 og 3 og øksekasting. Tautrekking var siste aktivitet og før den sto det 21-21 på poengtavla. Vinnerlaget fikk 8 poeng og taperlaget 1 poeng. Biffen og CO var sterkest å dra i tauet hele to omganger og stakk av med seieren. Senere på dagen hadde vi ei god treningsøkt i Kabelvåg sammen med jenter fra Svolvær IL. Vi avsluttet dagen med pizza på Peppes.

DAG 3 Vi startet dagen med en liten fjelltur til liten begeistring blant enkelte. Når vi først kom opp, var det bare å ake ned igjen. Etter turen brukte vi tiden til å rydde på hyttene og å gjøre oss klare til avreise til Kabelvåg og kamp. Vi spilte tre omganger på 20 minutter. I de to første omgangene var lagene blandet mellom oss og svolværjentene før vi spilte mot hverandre den siste omgangen.

På vegne av alle oss jentene ønsker vi å takke Hans-Jørgen og Perra for ei super helg!

 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Takk til Per Ivar Steinbakk for bilder

Terje


 
IK Grand Bodø

Boks 252, 8001 BODØ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!