IK Grand

I helgen deltok vårt J14 i Funn Cup i Narvik

Laget endte på en flott 4. plass i turneringen som ga gode referanser mot nye motstandere.

Var 2 puljer med hele 11 fotball lag i vår aldersklasse. Vi spilte mot Tromsø IL, Kiruna FF, Hamna IF, Tuil, Spkl Hardhaus vi ble nr 2 i puljen. Tromsø IL ble puljevinnere. Laget vant Piteå summer games 2017. De vant i år og i fjor Funn cup. Ett utrolig sterkt lag som imponerte både spilleren og trenerne med utrolig flott fotball så vi håper vi skal komme sterkere tilbake og møte de igjen til en skikkelig kamp.

 

I semifinalen ble det tap mot Skarp på straffespark etter 1-1 etter ordinær tid. I Bronsefinalen møtte vi BOIF (Bardufoss) her ble det tap 2-1 i en tett kamp som kunne bikket vår vei om vi hadde klart å sette alle sjansene men sånn er det av og til, i den kampen ble det mer stang ut en stang inn.

 

Vi spilte 7 kamper i helgen alt i alt en flott turnering med mange lag. Grand 13.1 og Grand 13.2 ble slått sammen i vinter til ett lag med 23 spillere så fokuset på turen har vært og få jentene mere samspilt på banen og bli bedre kjent med hverandre. Har vært en utrolig lærerik helg med veldig mange spennende kamper. Flott at så mange engasjerte foreldre stiller opp og heier på jentene med Grand flagg og heia rop.

 

Vi hadde overnatting på Frydenlund vgs. lørdagskvelden var det taco og sending av champions League final i Narvik Hallen med de andre lagene som var med i turneringen. Vi fortsetter jobben med laget neste fotballturnering blir Piteå Summer games i Juni det gleder både trenere, spillere og foreldre seg til.

Image

Image

Image

Tekst. Silje Bakkeli. Foto. Foreldrene.

IK Grand Bodø gratulerere spillere, trenere og foreldre med flott innsats i helgen og ønsker lykke til videre.

PS! Vi setter utrolig stor pris på å få tilsendt tekst og bilder fra lagene våre som er på turnering. :) 

Christian