IK Grand

FØR KAMPEN: Lyn - Grand Bodø

 Image

 

Lyn - Grand Bodø

Søndag 27. mai klokken 1200

Toppserien, runde 9

Telenor Arena - GRATIS INNGANG

Kampen kan du også se på NRK med sendestart klokken 1130!

Ny kamp og ny mulighet volum 8..

Kan Obos og Serieforeningen sitt fantastiske tiltak med Superhelg for Toppserien være en bidragsyter til at vi nå endelig skal få kjenne på smaken av poeng igjen? Og svært gjerne 3! Vi håper i alle fall det. 

Denne serierunden har i alle fall de aller fleste i Toppserien gledet seg til. Alle kampene skal spilles i Telenor Arena, NRK sender alle kampene på TV med intervjuer før og etter kamp, det skjer masse gøy og spennende i og rundt arenaen hele helgen og vi her i Bodø har jo merket at det har vært et større trykk inn mot denne kampen fra media enn en vanlig bortekamp. Dette blir en fotballfest og vi er mer enn klar til å være med!


Nå skal vi opp mot et spennende Lyn-lag som virkelig har bite godt fra seg i sin første sesong på øverste nivå, selv om det har blitt mager poengfangst på lagets 3 siste kamper. De har dermed ramlet ned til en 10. plass på tabellen med sine 7 poeng. Ut i fra sesongstarten til laget var det kanskje litt overraskende at laget gikk på et 0-5 tap mot Stabæk i forrige runde, men uken før skapte de virkelig hodebry for årets suverene serieleder Lillestrøm som i det 80. spilleminutt satte inn 4-3 og avgjorde kampen. At toppnivået til Glenn Klevens lag er høyt er det ingen tvil om og som de selv har sagt så må man nesten forvente at prestasjonene vil variere med en såpass ung stall som Lyn har. 

Fakta før kamp:

Siste 3 kamper


Grand Bodø - Sandviken 1-3 (Toppserien, runde 6)

Vålerenga - Grand Bodø 3-2 (Toppserien, runde 7)

Grand Bodø - Kolbotn 1-2 (Toppserien, runde 8)

 

Avaldsnes - Lyn 3-0 (Toppserien, runde 6)

Lyn - LSK 3-4 (Toppserien, runde 7)

Stabæk - Lyn 5-0 (Toppserien, runde 8)

Møter mellom klubbene


Lyn - Grand Bodø 0-1 (1. divisjon, 2016)

Grand Bodø - Lyn 2-0 (1. divisjon, 2016)

Grand Bodø - Lyn 4-2 (1. divisjon, 2015)

Lyn - Grand Bodø 1-1 (1. divisjon, 2015)

Lyn - Grand Bodø 1-6 (1. divisjon, 2013)

Grand Bodø - Lyn 4-0 (1. divisjon, 2013)

Vi har invitert med oss noen av våre faste trofaste supportere til Oslo og vi håper du med Grand i hjertet som bor i nærheten tar turen til Telenor Arena for å støtte oss! Vi her i nord ser på nyhetene at det er mye klaging på varmen der sørpå og da passer det jo fint at kampen spilles innendørs i en hall med behagelig temperatur. 

Heia Grand!

Christian

Image