IK Grand

FØR KAMPEN: Grand Bodø - Kolbotn

Image 

Skulle du ikke ha muligheten til å ta turen til Nordlandshallen kan du se kampen hos an.no 

Nå er det på tide med poeng igjen..

Vi trener hver dag for å utvikle oss som enkeltspiller, som lag, som person og målet er jo soleklart. Vi skal bli en bedre fotballspiller og et bedre fotballag enn hva vi var i går. Hver kamp er en test på om vi har nådd målene våre, noe vi kan slå fast at vi ikke har gjort når vi ser på tabellen, men ser vi bak tallene som danner denne taballen så er vi overbevist om at vi har tatt steg. Utfordringen er om vi klarer å ta nok steg og flere enn våre motstandere for å ta flere poeng, for det må vi. En tabell lyver ikke når vi har spilt 7 kamper. Vi ligger sist på tabellen og det er fordi vi har vært dårligst til nå, men heldigvis er det fortsatt lenge igjen til alt skal være avgjort og vi har tenkt å spille i Toppserien i 2019 også!

Nå er det to kamper igjen før Toppserien tar en landslagspause. Nå skal vi først møte Kolbotn hjemme før vi neste helg skal ta del i Superweekend i Oslo hvor vi møter Lyn i Telenor Arena. Vi må ingenting, men det er ikke tvil om at dette vil være to svært viktige kamper for vår del og vi bør plukke poeng, noe som vi har et soleklart mål om og vi går for 3 poeng i søndagens kamp! 

Kolbotn har kommet bedre i gang i år enn i fjor. Laget var med i både nedrykks- og kvalikkampen helt til det gjenstod et par serierunder. Nå står laget med 8 poeng etter 5 kamper(Har utsatte kamper mot Røa og Lyn) og har imponert med seier borte mot Vålerenga og Sandviken. I forrige kamp, hjemme mot Stabæk som endte med 1-1 hadde det vært lite å si på om det hadde endt med 3 poeng for søndagens gjester. 

Kolbotn har utvilsomt spillere vi både må se opp for og som vil gi oss solide utfordringer. Karina Sævik er en meget spennende spiller som kan skape trøbbel for oss, mens Ina Gausdal i forsvaret ikke vil gjør det lett for oss. I tillegg blir det et gledelig gjensyn med Tonje Pedersen. En annen spennende spiller, som også har fortid hos oss, er Nora Eide Lie. 

Fakta før kamp

Lagenes siste 3 kamper:

Røa - Grand Bodø 4-1(Toppserien, runde 5)

Grand Bodø - Sandviken 1-3(Toppserien, runde 6)

Vålerenga - Grand Bodø 3-2(Toppserien, runde 7)

Kolbotn - LSK 0-5(Toppserien, runde 5)

Arna-Bjørnar - Kolbotn 1-1

Kolbotn - Stabæk 1-1

Siste møter:

Kolbotn - Grand Bodø 2-0(Toppserien 2017)

Grand Bodø - Kolbotn 1-1(Toppserien 2017)

Grand Bodø - Kolbotn 1-0(Toppserien 2014)

Kolbotn - Grand Bodø 5-0(Toppserien 2014)
 

Siden 1992 har lagene møttes totalt 12 ganger og det er ikke tvil om at det er i favør Kolbotn som har en statistikk 9-2-1 i sin favør. 

Vi håper virkelig du som faktisk tenker at du kanskje skal ta turen til Nordlandshallen for å se oss på søndag tar turen! Vi kan love deg at du blir tatt godt i mot av våre hærlige folk som jobber med arrangementet og vi kan love deg at du vil få se et hjemmelag som vil gi absolutt alt de har på banen! 

Vi sees på kamp
HEIA GRAND!

Christian

Image