IK Grand

FØR KAMPEN: Grand Bodø - Sandviken

Image 

For alle som ikke har mulighet for å dra i Nordlandshallen kan du som alltid se våre kamper hos Avisa Nordland.

Trives best hjemme..


Endelig kamp hjemme i Nordlandshallen igjen for på bortebane har vi virkelig ikke trivdes så langt i år. Nå ble det ikke poeng i vår siste hjemmekamp heller mot Avaldsnes, men prestasjonene våre har vært betydelig bedre i kjente omgivelser enn på fremmed gress. Vi har siden sist vi inviterte til kamp vært på besøk hos Klepp og Røa hvor det har blitt stygge sifre(0-6 og 1-4) og før helgas runde ligger vi nå sist på tabellen. Det positive er jo at det kan kun gå en vei nå og det er oppover. 

Første hinder på vei oppover er Sandviken nå på søndag og det er en klubb i stor framgang som bare for noen år siden vekslet mellom å være i Toppserien og 1. divisjon. Nå har klubben vært i vår øverste divisjon siden 2015 og gjør en veldig god jobb med å bygge en klubb som fort kan utfordre topplagene på sikt. Kanskje allerede i år og før helgas runde ligger laget på 3. plass på tabellen. 

Sandviken har til årets sesong fått betydelig forsterkning i spillertroppen sin. Landslagsspiller Ingrid Marie Spord reiste hjem fra profflivet i Fiorentina til Bergen, de har fått på plass en spiss i Kennya Cordner som garantert vil være høyt oppe på toppscorerlista i årets sesong og de har også en tidligere Medkila-profil, Tatiana Matveeva som helt klart forsterker Sandviken.

Fakta før kamp

Lagenes siste kamper:

Grand Bodø - Avaldsnes 0-1(runde 3)

Klepp - Grand Bodø 6-0 (runde 4)

Røa - Grand Bodø 4-1 (runde 5)

Sandviken - Trondheims-Ørn 3-1(runde 3)

Arna-Bjørnar - Sandviken 1-2(runde 4)

Sandviken - Avaldsnes 1-0(runde 5) 

Siste møter:

Sandviken - Grand Bodø 6-2 (Toppserien 2017)

Grand Bodø - Sandviken 1-5 (Toppserien 2017)

Grand Bodø - Sandviken 0-2 (1. divisjon 2010)

Sandviken - Grand Bodø 5-0 (1. divisjon 2010)

Totalt har lagene møttes 12 ganger og statistikken er 8-2-2 i favør Sandviken

Vi håper så mange som mulig tar turen til Nordlandshallen nå på søndag. Vi står over en solid utfordring og trenger all støtte vi kan få fra tribuen. Som alltid vil vi ha kiosk med mye godt og sammen med en god fotballkamp vil det bli riktig så trivelig. 

 

Vi sees på kamp og HEIA GRAND!

Christian

Sponsorer Toppserien


Image