IK Grand

Vi starter opp nye lag for gutter og jenter født 2012

Forrige tirsdag møtte det opp hele 15 gutter og jenter født 2012 som hadde sin første fotballtrening. Det ga mersmak for her har samtlige sagt at de kommer nå på tirsdag også! :) 

Image

 

Har du/dere et barn født i 2012 som har lyst å prøve fotball de også? Ikke nøl med å melde de på da! Hver tirsdag fram til 19. juni har vi økt på Bodøsjøen Kunstgress fra kl 17-18. 

Treningene vil bli ledet fast av Tine Engan og Amalie Johnsen fra damelaget og de vil også ha med seg flere spillere fra laget, samt andre trenere på øktene. Jentene og guttene vil trene hver for seg på samme bane på samme tid. 

Siste trening før sommeren vil være tirsdag 19. juni og innen den tid vil IK Grand Bodø innkalle alle interesserte til et foreldremøte hvor vi diskutere veien videre etter sommerferien. Skal vi klare å starte et permanent tilbud etter sommeren trenger vi foresatte som blandt annet kan ta på seg rollen som trener når vi starter opp igjen, men gjerne før hvis det er noen som ønsker det. 

Tilbudet fram til sommeren vil være gratis for alle som deltar, men vi trenger å ha en oversikt og ønsker i så måte en påmelding fra de som kommer. Det gjør dere med å sende oss en mail til christian@ikgrand.no med følgende informasjon:

 

Navn på spiller:

Kjønn:

Nasjonalitet: 

Navn på foresatte:

Telefon foresatte:

e-post foresatte: 

Banen finner dere ved å kjøre inn Notveien og helt fram til Barnehagen som ligger ytterst.

Image

Klikk på Bodøsjøen Kunsgress for å få fram kart hvor du finner banen. 

Image