IK Grand

FØR KAMPEN: Røa - Grand Bodø

 Image

Røa - Grand Bodø

Søndag 29. april kl 1700, Røa Kunstgress

Streaming: an.no 

Ny mulighet

Ny bortekamp på søndag for damelaget og det er vel neppe noen i Toppserien som har blitt skremt av våre resultater på fremmed gress til nå i år. Enkelte skribenter har fått fart på tastaturet og dømt oss nord og ned for våre prestasjoner og det er vel ikke vanskelig å være uenig i mye av det som har blitt skrevet. Da er det godt at serien knapt er kommet i gang, for verken gullet er delt ut og ingen har rykket ned i april. 

 

Heldigvis så er det fine med fotballen når vi nå såvidt er kommet i gang at det hele tiden kommer nye muligheter, også nå på søndag når vi møter Røa på bortebane. Da får vi en ny mulighet til å skape et godt resultat på bortebane, ny mulighet for å endelig score mål igen som vi ikke har gjort på ca. 270 minutter og en ny mulighet for å ta poeng mot Røa som vi faktisk bare har gjort en gang tidligere når vi spilte 1-1 på bortebane i 2014. 

Det kan være lett å henge med hodet etter våre 3 siste kamper som alle har endt med tap, men ikke denne gjengen. Det er jo ikke sånn at vi ikke var forberedt på at også sesongen 2018 kom til å bli tøff, men det betyr ikke at vi er fornøyd med det vi har prestert så langt, spesielt på bortebane. Det jobbes meget godt på treningsfeltet og vi har ei fantastisk spillergruppe og trenerteam som jobber utrolig godt på både feltet og utenfor med videoanalyse av både seg selv og laget for at vi hver dag skal bli bedre enn hva vi var i går. Denne uken er ingen unntak og det kjempes godt for å få en plass i både tropp og start 11er og trenerteamet har valgt ut følgende spillere til søndagens kamp:

Siiri, Amalie, Cecilie N, Synnøve, Alli, Melisa, Sara, Ingeborg, Maiken, Cecilie F, Vilde, Kim, Iselin og Anne-Marthe. 

Vanskelig seriestart for Røa

Det er ikke et normalt syn når man ser på taballen så langt i Toppserien. På 11. plass og rett bak oss ligger Stabæk med sitt ene poeng og helt på bunn med 0 poeng på 3 kamper finner vi Røa. At laget tapte mot LSK, samt at det ble tap forrige helg borte mot Trondheims-Ørn er kanskje ikke så overraskende, men at laget tapte 1-2 på hjemmebane mot Lyn i serieåpningen var det. 

 

At laget har mistet Lisa-Marie Karlseng Utland til Rosengård før årets sesong vil nok selvfølgelig merkes for Røa, som det ville ha gjort for samtlige lag i Toppserien. Som erstatter har de fått islendingen Svava Ros Gudmundsdottir som har scoret 2 av Røas totalt 3 mål så langt i år. I tillegg la midtstopper Gunnhild Herregården skoene sine på hylla etter fjorårets sesong som gjorde at Geir Nordby mistet to av sine viktigste spillere før årets sesong. Undertegnede tror du skal ha greit med penger å strø rundt deg hvis du satser penger på at Røa ender på 12. plass når sesongen er over, men det vil utvilsomt skape et greit nivå med stress på Røa når vi reiser hjem med 3 poeng i sekken på søndag ;) 

Fakta før kamp

siste 3 kamper for lagene:

Røa - Lyn 1-2 (1. serierunde)

Røa - LSK 2-5 (3. serierunde)

Trondheims-Ørn - Røa 1-0 (4. serierunde)

* Kolbotn - Røa er utsatt til 27. juni

Arna-Bjørnar - Grand Bodø 5-0 (2. serierunde)

Grand Bodø - Avaldsnes 0-1 (3. serierunde)

Klepp - Grand Bodø 6-0 (4. serierunde)

Siste møter mellom lagene:

Røa - Grand Bodø 4-2 (Toppserien 2017)

Grand Bodø - Røa 1-2 (Toppserien 2017

Røa - Grand Bodø 1-1 (Toppserien 2014)

Grand Bodø - Røa 1-2 (NM 2014)

Grand Bodø - Røa 0-4 (Toppserien 2014) 

Vi håper alle våre venner i Oslo-området tar turen til Røa Kunstgress og støtter oss på søndag. 

HEIA GRAND!

Christian

Image

Blir det endelig 3 poeng igjen for Synnøve & co på søndag? 

Image