IK Grand

FØR KAMPEN: Klepp - Grand Bodø

 Image

Klepp - Grand Bodø

Søndag 22. april klokken 1230, Klepp Stadion

Streaming: an.no

Nesten... Igjen..

Det blir dessverre svært lite poeng av nesten, noe som vi nok en gang opplevde på hjemmebane nå på søndag mot Avaldsnes. Vi gjør en god kamp, har en bra struktur i laget, slipper ikke gjestene til mange store sjansene og skaper sjanser selv som vi må sette hvis vi skal ta poeng mot lag som Avaldsnes. 

Nå er det nye mulighter mot nok et lag som er tippet som medaljekandidtat i årets serie når vi reiser til Rogaland og møter Klepp. 

Tøff motstander venter

Klepp fra sin side møter til kamp hvor de kanskje fikk litt Deja vu fra kampen mot oss i fjor. Da var vi like frekk som nyopprykket lag som Lyn og ledet 2-0 på bortebane, men måtte reise hjem med tap 4-2 i sekken. Den største forskjellen fra disse kampene er nok at Lyn var veldig mye nærmere poeng enn hva vi var når de tross alt ledet kampen 1-2 til klokken viste overtid og kampens siste spark på ballen ble 3-2 målet til Klepp. 

 

Dette blir Klepp sin 3. kamp for året og det er faktisk 3. hjemmekamp på rad da bortekampen mot Avaldsnes ble utsatt tidligere i vår. Det er ikke tvil om at Olli Harder har gjort en meget solid jobb i klubben og bortekamp på Klepp Stadion er en av årets vanskeligste kamper for alle lag. I fjor hadde laget 6-4-1 på hjemmebane og det var kun LSK som kunne reise hjem med full pott. 

 

Klepp har behold store deler av stammen sin fra i fjor, Gry Tofte Ims er tilbake etter at hun var gravid i 2017 og i tillegg har de forsterket seg med noen nye spillere som ikke gjør forhåndstipsene om at Klepp kan bli en seriøs medaljekandidat i årets serie noe dårligere. Derfor var det nok mange som ble overrasket over at de tapte årets første kamp hjemme mot Arna-Bjørnar, men de har vi også møtt og vet hvor god de er... :) 

Skadefri tropp

Image
For vår del er vi inne i ei veldig bra treningsuke. Kampen på søndag er gjennomgått og vi ser virkelig fram til ny kamp. Vi vet det blir tøft, vi vet vi absolutt ikke er favoritter, men vi reiser ikke på tur som turister. Skal vi overleve i Toppserien må vi ha poeng og det spiller vi om hver gang vi tar på oss drakta. Troppen til kampen tas ikke ut før fredag, men Jan Tore & Co kan velge ut fra en skadefri tropp også til denne kampen. 

Statistikk

Siste kamper

Klepp - Arna-Bjørnar 1-2(Runde 1)

Klepp - Lyn 3-2(Runde 2)

Grand Bodø - Trondheims-Ørn 2-1(Runde 1)

Arna-Bjørnar - Grand Bodø 5-0(Runde 2)

Grand Bodø - Avaldsnes 0-1(Runde 3)

Kamper mot hverandre

Grand Bodø - Klepp 1-4 (Toppserien 2017)

Klepp - Grand Bodø 4-2 (Toppserien 2017)

Klepp - Grand Bodø 2-0(Toppserien 2014)

Grand Bodø - Klepp 2-3 (Toppserien 2014)

 

Totalt har lagene møttes 12 ganger hvor Klepp har vunnet 10, mens vi har vunnet 2. 


PS! Husk at du kan se kampen hos an.no 

Christian