IK Grand

FØR KAMPEN: Grand Bodø - Avaldsnes

Image

 

 

Streaming: an.no 

Før kampen

På søndag spiller vi vår 3. kamp for sesongen, mens Avaldsnes skal faktisk spille sin aller første kamp i årets sesong da begge deres kamper har blitt utsatt på grunn av kong vinter. Nå har ikke vi spilt kamp siden 28. mars på grunn av landslagspause, så tror ikke vi drar noen store fordeler med at vi er kommet i gang med våre kamper. 
Uansett så gleder vi oss veldig til å spille kamp igjen og selv om vi ikke har gode minner fra kampen mot Arna-Bjørnar før påske, så minnes vi hjemmekampen mot Ørn med et smil. Vi så også i fjor at vi ikke er et enkelt lag å slå i Nordlandshallen og vår motstander nå på søndag var faktisk heldig som stakk av med alle poengene i fjorårets møte. 

 

Nå er det jo svært mye som har skjedd i Avaldsnes siden i fjor, som vanlig. Det samme kan jo sies om oss så tror vi skal bruke svært lite energi på historie, men heller ha fullt fokus på oppgaven vår på søndag. Da møter vi et lag som ikke er spådd som gullkandidat i år, men et lag man regner med vil være helt der oppe og en god kandidat til medalje. Skal vi klare å ta ytterlige steg i Toppserien så må vi også begynne å ta poeng mot antatt topplag også, spesielt på hjemmebane og nå kommer første mulighet. Det blir lite poeng av bare nesten. 

Mot Avaldsnes kan Jan Tore og resten av trenerteamet plukke ut sine utvalgte fra en skadefri tropp

Avaldsnes

Man kan mene mye om Avaldsnes, men fra undertegnede er mest skryt. Nå skjer det jo også veldig mye annet positivt i Toppserien og store sponsorkontrakter er signert, men selv om det har blitt brukt mange penger og man kanskje burde tenkt litt annerledes her og der, så er det ikke tvil om at Avaldsnes har sin del av æren for den oppmerksomheten Toppserien nå får. På grunn av Avaldsnes har vi hatt både store trenernavn, men ikke minst store internasjonale fotballspillere i Toppserien som helt klart har vært med på å heve nivået hos oss alle. 

Nå virker det som at man(heldigvis) har begynt å tenke enda litt mer langsiktig enn hva tilfellet har vært. Det jobbes godt med rekruttering under damelaget, det hentes fortsatt spennende utenlandske spillere, men ikke i like stor grad som tidligere. 

I tillegg har Avaldsnes ansatt Lena Tyriberget som sportssjef og skal jobbe tett sammen med trener Christiane Lessa. 

 

Toppnivået til Avaldsnes i år vil helt klart være av høy kvalitet, men undertegnede tror de vil variere en del i prestasjonene og forhåpentligvis får vi ikke se toppnivået nå på søndag. 

Siste kamper for lagene

Grand Bodø - Trondheims-Ørn 2-1 (runde 1)

Arna-Bjørnar - Grand Bodø 5-0 (runde 2)

Avaldsnes har ikke spilt seriekamper i år

Siste møter mellom lagene

Grand Bodø - Avaldsnes 2-3 (Toppserien, 2017)

Avaldsnes - Grand Bodø 5-0 (Toppserien, 2017)

Grand Bodø - Avaldsnes 0-1 (Toppserien, 2014)

Avaldsnes - Grand Bodø 10-0 (Toppserien, 2014

Vi håper vi ser mange av våre medlemmer på kamp på søndag og håper også at alle med Grand i hjertet tar turen. Bli med å skape enda mer historie når vi skal for første gang slå Avaldsnes!

Christian