IK Grand

FØR KAMPEN: Arna-Bjørnar - Grand Bodø

Image
Arna-Bjørnar - Grand Bodø

Onsdag 28. mars kl 1900, Vestlandshallen

Streaming: an.no 
 

Image

Melisa Hasenbegovic scoret mål, ble kåret til Grands beste og tatt ut på Bosnias landslag på lørdag. Blir vanskelig å få reprise på siste punkt, men vi tar det gjerne på de to første. 


Vi skal vel være realistisk og vi sier det jo også med en viss tanke ironi siden vi tross alt snakker runde 2, men vi ser fram til toppkampen på onsdag i Vestlandshallen hvor nr. 2 og og nr. 3 møtes til kamp. :) 

Arna-Bjørnar startet sesongen sin med en meget sterk seier, 2-1 på bortebane mot Klepp som svært mange spår skal kjempe om medalje i årets serie, mens vi avgjorde vår kamp hjemme mot Trondheims-Ørn på overtid når Maiken Bakke hamret inn 2-1. Med andre ord er det to lag med en god dose selvtillit som møtes. 

 

Arna-Bjørnar var tidligere en het medaljekandidat før hver sesong, noe de kanskje ikke er i år, men at det jobbes godt i Bergen er det ingen tvil om. Rett etter påske reiser det 7 spillere fra Arna-Bjørnar som skal representere Norge på A-, U23- og U19 landslag som beviser det. 

Derfor var det heller ikke noe bombe at det ble 3 poeng på bortebane mot Klepp, for det er plenty med kvalitet i dette laget og vi står utvilsomt over en tøff kamp før vi kan ta oss påskeferie. 

Vi fikk en perfekt start på årets sesong når vi slo Trondheims-Ørn i Nordlandshallen, samtidig var vi klar over at det var en kamp vi burde vinne når målet vårt er at vi skal spille i Toppserien i 2019 også. Det som gjør seieren på lørdag ekstra godt for vår del er at det slett ikke var ufortjent ut i fra spill og sjanser. Det samme kunne vi kanskje sagt om vi ikke hadde avgjort kampen på overtid heller, men jeg siterer trener Jan Tore Bakli her; scorer du flere mål enn motstander så vinner du fortjent.

Ingen i IK Grand Bodø har tatt av etter seieren på lørdag, vi vet fortsatt at det vil bli en veldig tøff sesong for vår del, men vi fikk en perfekt start, laget fikk gode svar på timene som er brukt til trening under oppkjøringen og vi reiser til Bergen med masse selvtillit og svært sulten på å gjøre nok en god kamp hvor vi forhåpentligvis også får betalt i form av poeng. 

Arna-Bjørnar er nok et lag vi må bryte noen tradisjoner mot, men i motsetning til Trondheims-Ørn har vi fått poeng i 2 av 10 seriekamper. Siste poeng "stjal" vi i Nordlandshallen under serieåpningen i 2017 hvor vi kom tilbake etter å ha ligget under 2-0. På bortebane ble det tap 5-2 i serien, mens vi tapte 5-1 i kvartfinalen i NM i fjor. 

Det siste poenget vi tok må vi helt tilbake til år 2000 når det endte 1-1 i Bodø. 

Heldigvis er tradisjoner til å brytes og på onsdag får vi nok en sjanse til og nettopp gjøre dette. 

PS! I 10 av 11 kamper har begge lagene scoret.


Image

Blir det mer å juble for i Bergen for Cecilie N og Maiken på onsdag?