Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

UTLYSNING TOPPSPILLERUTVIKLERE

TOPPSPILLERUTVIKLER.

Grand Bodø er Nord Norges klubb i Toppserien 2017. Klubben ble 12.april 100-år og var blant de aller første klubbene i Nord Norge som satset på kvinnefotball,  og har de siste  30årene hatt jentelag. De siste tiårene har Grand vært på øverste nivå (les Toppserien) flere ganger og er en klubb som i dag har som hovedmålsetting å etablere seg i Toppserien. 

Klubbens visjon er å være flaggskipet fra Nord.


Skal vi lykkes med vår visjon vil fokus på spilleres utvikling være avgjørende for klubbens muligheter. I forbindelse med NFFs satsning på spillerutvikling har Grand Bodø fått øremerkede midler til dette arbeidet. 

I prosjektet "Toppspillerutvikleren" har Grand Bodø nå muligheten til å gjøre viktige og gode grep for å utvikle spillere. Dette gir oss mulighet til å rette ytterlige fokus på utviklingsarbeidet med særlig fokus på neste generasjons toppspillere. Vi søker derfor etter: 
   
TOPPSPILLERUTVIKLERE 
Vi søker etter to personer hvor en 50 % stilling skal jobbe med klubbes beste jentespillere på vårt damelag fra 15-16år og opp, og en 50 % stilling som skal jobbe med klubbens beste jentespillere på ungdomssiden.

Stillingsbeskrivelse og utlysning les mer...........


IK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!