IK Grand

FØR KAMPEN: Grand Bodø - Urædd

Grand Bodø - Urædd

Kvalik Toppserien

Søndag kl 1700, Nordlandshallen

Streaming: an.no 

Før kampen

En lang sesong skal i dag avsluttes, og hva er ikke bedre å avslutte sesongen med årets viktigste kamp. Når man i tillegg går til kamp med et fantastisk utgangspunkt fra første møte mellom lagene forrige helg så kan det fort bli meget hyggelig å være Grand-supporter i ettermiddag. 

Til slutt kunne vi reise hjem med en 4-0 seier forrige søndag. Det skal etter alle solemerker være et så bra utgangspunkt at vi ikke skal klare å rote dette bort på hjemmebane. Med all respekt for Urædd, hvis vi taper med 4 eller flere mål på hjemmebane i dag så har vi ingenting å gjøre i Toppserien. 

Det kommer ikke til å være et passivt Grand-lag du som tilskuer får se i dag. Vi har ikke lånt Jose Mourinho sin buss og har tenkt å parkere den for å safe inn. Vi skal angripe, vi ønsker å score mål og vi skal lage underholdning på hjemmebane. Så får vi se om vi er dyktige nok. Vi møter et bra Urædd lag som absolutt ikke er noe walk in the park, og kan absolutt stikke både en og to kjepper i hjulene våre, men vi er store favoritter i denne kampen, og så si samtlige bortsett fra oss selv har allerede utropt oss til Toppserielag i 2018 også. Vi håper å si det samme ca. kl 1845 i ettermiddag. 

Tusen takk til Bodø Kommune som har vært en stor samarbeidspartner for å markedsføre kampen vår i dag. Det er utrolig motiverende for oss å kjenne at vi har slik støtte for at vi, byen og regionen vår skal ha et lag i vår øverste divisjon på kvinnesiden også. La oss håpe at vi som by kan skryte av å ha lag i Toppserien, Eliteserien, Eliteserien i Futsal og håndball. Det er byen sin det! Sender samtidig en stor gratulasjon til BHK som skal spille cupfinale i romjulen!

I dag er det gratis inngang i Nordlandshallen for samtlige, og vi håper på mange tilskuere. Vi kan friste med forhåpentligvis god underholdning på banen og masse godt i kiosken vår inne i en lun Nordlandshall. 

Heia Grand!