IK Grand

FØR KAMPEN: Kolbotn - Grand Bodø

Image

Kolbotn - Grand Bodø

Sofiemyr Stadion, lørdag kl 1400

Streaming: dagbladet.no 

F
ør kampen

Da var vi klar for årets siste seriekamp, men forhåpentligvis ikke årets siste kamp for damelaget. Noe av spenningen til denne runden forsvant når Kolbotn slo Medkila på bortebane, og vi tapte hjemme mot VIF i forrige runde. Det betyr at Kolbotn sikret plassen, og vi kan i beste fall hvane på kvalikplassen hvor vi ligger i dag. Med andre ord, vi har fortsatt alt i våre egne hender når det kommer til å spille i Toppserien i 2018 også. Poeng mot Kolbotn sikrer kvalik, og alt annet enn seier for Medkila borte mot Avaldsnes gjør det samme. Før denne runden har vi 3 poeng og 7 mål i pluss på laget fra Harstad. 

Det er heller ikke avgjort hvem som eventuelt blir motstander fra 1. divisjon i kvaliken. Den kampen står mellom ØHIL og Urædd, hvor sistnevne er i førersetet før runden. Begge lag skal ut i vanskelige kamper og møter begge to lag i bunnen som bør ta poeng for å sikre plassen. Kvalikkampene skal spilles 12. og 19. november. 

I forrige kamp tok vi i mot cupfinaleklare Vålerenga til årets siste hjemmekamp i seriesammenheng. Her ble det prøvd ut en ny formasjon og det var absolutt bedring å spore når det kom til å flytte bein sammen og duellstyrke. Dessverre så blir kampene ofte preget av mål, og nok en gang havner vi under på unødvendigvis når kampen egentlig er ganske jevnspilt. 

Vi kjører på med, nesten som en vane, en skikkelig sluttspurt og går fra 0-3 til 2-3 og setter et lite trykk på VIF, men for 4. gang i årets sesong ender det med tap med minst mulig margin på hjemmebane. 

Nå til denne skjebnekampen har nok Trond Schjølberg fått litt ekstra å tenke på i forhold til laguttak. Mot VIF fikk både Savannah Francis og Trins S. Jensen gult kort som gjør at de må stå over. Det betyr at 2 av de faste i forsvarsrekken mangler mot Kolbotn. 

Vi håper våre venner i Oslo-området tar turen til Sofiemyr og støtter oss i kampen om tilværelsen! Vi ønsker ikke å være avhengig av andre for å sikre kvalik, vi skal minst ha poeng i årets 3. siste kamp! :) 

Heia Grand!