IK Grand

Ny avtale med Barnehagebrødet!

 I dag signerte vi en ny avtale med Barnehagebrødet! Dette er en veldig viktig avtale for oss, spesielt for vår FFO som servere dette sunne brødet hver dag. I tillegg bruker vi selvfølgelig Barnehagebrødet på andre arrangement som klubben har, som for eksempel på våre fotballskoler. 

Barnehagebrødet har vært på markedet nå i 10 år, og helt fra oppstarten av vår FFO høsten 2012 har de vært sammen med oss for å skape mer aktivitet og sunn mat for våre deltakere. Nå i sitt jubileumsår har brødet fått nytt design, store ernæringsmessige forbedringer og en mer miljøvennlig pose. Barnehagebrødet er det første brødet som har tilsatt luktfri fersk fiskeolje som er produsert innen 24 timer etter mottak. Mattilsynet har analysert og dokumentert at brødet er rikt på Vitamin D3 og Omega 3. Det vil si at ved å spise 3 skiver dekker man ca. 60% av dagsbehovet til Vitamin D3 og man er over minimumsgrensen til dagsbehovet for Omega 3. 

Vi er kjempefornøyd med at vi også i framtiden kan bidra til sunne måltider på vår FFO og andre tiltak vi gjør, og setter utrolig stor pris på at Barnehagebrødet vil være med oss videre.

Anbefaler alle en tur innom www.barnehagebrodet.no for å lese mer om produktet. 
Image