IK Grand

FØR KAMPEN: Grand Bodø - Vålerenga

Image 

Grand Bodø - Vålerenga

Lørdag kl 1300, Nordlandshallen

Streaming: 

Image

Før kampen


Årets siste hjemmekamp i Toppserien 2017 spilles nå på lørdag. Resultatet i denne kampen kan bli svært avgjørende, uansett hva som skjer i Harstad. For alle med hjertet i Grand vil nok også følge nøye med hva som skjer i kampen mellom Medkila og Kolbotn. Uansett utfall i begge kampene vil det være spenning også i siste serierunde. Da møter vi nemlig Kolbotn på Sofiemyr som kan bli en ren finale om å unngå kvalik, men det kan også bli kampen om tilværelsen for begge lag. Da dette er nest siste serierunde spilles alle kampene samtidig i denne runden, og som dere skjønner, det vil bli drama både på lørdag og siste runde lørdagen etter! Før denne runden ser det slik ut i nedrykkskampen:

 

10. Kolbotn           2-3-15   12-42   -30  9 poeng

11. Grand Bodø    2-2-16   28-75   -47  8 poeng

12. Medkila           1-2-17    8-61    -53  5 poeng

Det er jo ikke vansklig å lese ut av disse tallene hvor vårt største problem ligger. Vi scorer nok mål, selv om noen av målene kan regnes som trøstemål, men det er bakover vi har en jobb å gjøre og forhåpentligvis har denne landslagspausen hjulpet på og treningene vi har hatt i denne perioden bærer frukter når vi nå går inn i en helt avgjørende uke med to "cupfinaler". 

Nettopp cupfinale har Vålerenga spilt seg fram til, og forhåpentligvis kan vi håpe på at tankene deres allerede er i Telenor Arena 18. november hvor de møter Avaldsnes. For vi møter uten tvil et lag som begynner å få ut potensialet sitt, og har hatt en god høst og står med 7-2-2 i kampene som er spilt siden sommerferien. 

I forkant av denne kampen har det som nevnt blitt gjort en god jobb på feltet, men også administrativt med bytting av treningstimer i stor stil for å sørge for at vi har fått noen solide økter med god motstand 11 mot 11 inne i Nordlandshallen. Bortsett fra at det selvfølgelig begynner å bli noen slitne jenter både mentalt og fysisk etter en lang og krevende sesong, så er det god stemning i gruppen, det er stor optmisme på at vi skal være på sikker plass når dommeren blåser av kampen neste lørdag og du som publikum vil få se et hjemmelag som virkelig vil blø for drakten sin mot Vålerenga. Selv om det vil bli en thriller så ligger alt i våre hender. Med seier i våre to siste kamper så sees vi i Toppserien 2018. 

Det er gratis inngang, Coop Extra Stormyra spanderer 500 wienerbrød til kaffen og det vil bli et drama! Burde være tre evig gode nok grunner til at du og mange flere tar turen til Nordlandshallen nå på lørdag! Bli med å hjelp oss! I aller verste fall kan vi ende opp uten lag sør for Trondheim i vår øverste divisjon til neste år. Det nekter vi å la skje, og det vil ikke du heller! 

Heia Grand!