Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

Ny turnering under ALLE JENTAN!

Alle Jentan er et samarbeidsprosjekt mellom IK Junkeren og IK Grand Bodø for å styrke jentefotballen. Vårt mål er at det skal bli flere jenter som spiller fotball, og da gjerne i klubben som er naturlig med tanke på skolekrets.

 Lørdag 25. november inviterer vi Alle Jentan født 2012, 2011 og 2010 som IKKE SPILLER PÅ NOEN FOTBALL-LAG til turnering i Nordlandshallen under Eat Move Sleep, helt gratis!
Søndag 26. november inviterer vi Alle Jentan født 2009, 2008 og 2007 som IKKE SPILLER PÅ NOEN FOTBALL-LAG til turnering i Nordlandshallen under Eat Move Sleep, helt gratis!
Praktisk:
Vi deler inn lag ut i fra påmelding etter alder og skolekrets så godt det lar seg gjøre. Hvert lag får en damespiller fra IK Grand Bodø eller spillere fra IK Grand Bodø og IK Junkerens ungdomsavdeling som lagleder og hver spiller får minst 3 kamper.
Det vil være maks 6 jenter per lag da spillformen er 3v3.

Etter turneringen er det selvfølgelig premieutdeling for alle deltakere.
Trykk her for påmelding

NB! Begrenset antall plasser på dette tiltaket, første jente til mølla som gjelder.
Alle kampene vil bli avviklet både lørdag og søndag fra klokken 1100-1300. Oppmøte for alle påmeldte er mellom 1000 - 1030 slik at vi får god tid til å registrere alle og plassert de hos sin lagleder for dagen. Se etter Alle Jentan skilt som viser vei til registreringen når dere kommer til Nordlandshallen.
Lagleder på hvert lag vil ha oversikten over kampene til laget, og vil bli foresattes sin kontaktperson under turneringen.
Les når vi arrangerte Alle Jentan turnering i februar.
IK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!