IK Grand

FØR KAMPEN: Sandviken - Grand Bodø

Image

Sandviken - Grand Bodø 

Søndag kl 1200, Stemmemyren Stadion

Streaming: dagbladet

F
ør kampen

Var det ikke spennende nok fra før av for oss her i Bodø med tynnslitte nerver og redsel for nedrykk, så sørget Medkila for å gjøre høsten enda mer nervøs! Vi tapte som kjent helt fortjent 1-4 hjemme mot Klepp på søndag, mens en halv time etterpå kunne laget fra Harstad slippe jubelen løs for årets første seier og krøp samtidig bare 3 poeng bak oss på kvalik, og 4 poeng bak Kolbotn på trygg grunn. 

Nå til helgen har samtlige lag som er i nedrykksthrilleren vanskelige kamper. Vi skal møte Sandviken borte, Medkila skal møte et medaljejagende Klepp på bortebane, mens Kolbotn tar imot LSK som kan avgjøre serien med poeng. 
I neste runde, som er nest siste tar Medkila i mot Kolbotn, mens vi møter Kolbotn borte i siste kamp.. 

Image
Trener Schjølberg og kaptein Tine Engan var tydelig på etter kampen mot Klepp at her måtte det skjerpings til i de 3 siste kampene hvis det skal være håp om Toppseriespill til neste år. Vi har heldigvis vår egen skjebne i egne hender, men skal det være håp om bedre plassering enn kvalik så er sannsynligheten stor for at vi trenger poeng i flere kamper enn borte mot Kolbotn i siste, og i verste fall så må vi reise til Kolbotn og er avhengig av poeng for å berge plassen. 

Nå møter vi et Sandviken lag som egentlig er ferdig med sesongen. Det er for stor avstand opp til å klatre, og det er mer sannsynlig å vinne på Lotto at den syltynne teorien som finnes for at Sandviken skal havne i kvalik skjer. Det bør derfor ikke være noe tvil på søndag hvem som har mest å spille for, noe vi virkelig håper vises fra første sekund. 

 

I vårens hjemmekamp mot Sandviken ble det stortap, hele 1-5 til gjestene i Nordlandshallen og da kom vårt mål som et rent trøstemål på overtid. 

Vi håper på at våre fans med hjerte i Grand som er bosatt i Bergen & omegn tar turen til Stemmemyren på søndag! 

Heia Grand!