Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

Nå ser vi oppover på tabellen

Røa - Grand Bodø

Toppserien

Røabanen, søndag kl 1500

Streaming: Dagblandet.no(youtube)

Før kampen

Trond Schjølberg har sagt i hele år "vi rykker aldri ned", og "kanskje må vi innom kvalik". Vi andre i klubben, og selvfølgelig Trond også, har jo vært klar over at dette kom til å bli, og vil fortsatt være, en knalltøff kamp om å beholde plassen, men med seier hjemme mot Medkila(4-0) i forrige kamp, så er det poengmessig mest rett å fokusere på 10. plassen og sikker plass akkurat nå. 

 Før denne kampen ligger vi nå 6 poeng foran Medkila på direkte nedrykk. Kolbotn tapte sin hjemmekamp mot Trondheims-Ørn(0-1) og ligger da fortsatt bare 1 poeng før oss, med to kamper mer spilt. Det betyr ikke at vi ikke føler pusten av Medkila bak oss, men akkurat slik tabellen ser ut nå har vi sladdet bakspeilet og ser kun oppover! 

Det kan ligge bli litt av et drama i siste serierunde, da møter vi nemlig Kolbotn borte. Før den kampen skal Kolbotn ta i mot Lillestrøm hjemme, før de skal til Harstad og møte Medkila i nest siste runde. Hvis vi skal driste oss å se inn i spåkula betyr nok det at vi bør ta minst 2 poeng på våre 4 kamper før vi reiser til Sofiemyr hvis vi skal tenke på å unngå kvalik. Så skal vi for all del ikke glemme Medkila heller, som meget fort kan gjøre siste serierunde enda mer spennende. 


Men nå er det Røa som gjelder! Et Røa lag som ligger på en fin 4. plass før denne kampen, og henger såvidt på halen til Stabæk som nå ligger på 3. plass. Skal det være et lite håp om bronse til Geir Nordby og Røa så er det ikke tvil om at det kun er seier som er godt nok når vi kommer på besøk. Da sier det seg selv at vi ikke kan forvente å få noe gratis her. 
Røa står med 5-1-3 på hjemmebane i år, og en målforskjell på 25-14. Lagets toppscorer, som også scoret et flott mål for Norge i landslagspausen, Lisa-Marie Karlsen Utland står med 13 mål til nå i år, og er dermed nr 2 på toppscorerlisten i Toppserien. 

Formen de siste kampene viser 3-0-2 og 11-12 i målforskjell. Sist seriekamp fikk også Røa kjenne litt på toppnivået til Lillestrøm når det ble tap 6-1 i LSK hallen. 

For vår del er bortestatistikken 1-0-7 og 10-34 i målforskjell. Anne-Marthe Birkeland er lagets toppscorer med 8 mål. 
Image

Siste møter


I vår ble det tap 1-2 i Nordlandshallen. Selv om resultatet viser en jevn kamp så var det ikke ufortjent at Røa dro hjem med alle poengene, men vi er faktisk kun noen centimeter unna å få med oss et poeng i den kampen helt på slutten. 
I Toppserien i 2014 ble det uavgjort i bortekampen, og det er det eneste poenget vi har mot Røa på våre 5 møter til nå. 


Vi håper på minst reprise på Røabanen på søndag, og håper våre trofaste fans i Oslo-området tar turen og gir oss lit ekstra støtte! IK Grand Bodø

Boks 252, 8001 BODØ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!