IK Grand

FØR KAMPEN: Arna-Bjørnar - Grand Bodø

Arna-Bjørnar - Grand Bodø
Toppserien
Søndag kl 1500, Arna Idrettspark 

Streaming: Dagbladet.no og AN.no

Før kampen

Da dette blir andre turen denne uken til Arna Idrettspark kunne vi ha sagt at dette nesten blir som å spille kamp på hjemmebane. Dessverre har vi i år resultater som viser at vi ikke har hatt stor fordel med å være på hjemmebane, faktisk har vi mer poeng på bortebane i årets sesong, så kanskje er det like greit med nok en bortekamp..

På onsdag var vi i Bergen og møtte Arna-Bjørnar i kvartfinalen i årets NM. Det endte dessverre med tap 3-1. Nå er det derimot for vår del en enda viktigere kamp når vi på søndag skal spille om poeng. Med tap for både Medkila og Kolbotn i dag vil et godt resultat for vår del her sette stort press på både Kolbotn(4 poeng foran på trygg plass) og Medkila(3 poeng bak og direkte nedrykk).

Arna-Bjørnar er nok meget godt fornøyd med at de nå er klar for semifinale i cupen, men er i alle fall i teorien med i kampen om bronse i årets serie, slik at det vil neppe bli noe gratis her for våre jenter.

Siste 4 resultater


Vi har reist til Bergen med følgende tropp:

Trine S. Jensen, Savannah Francis, Line Danielsen, Sara Eggesvik, Tine Engan, Hege Nordvik, Amalie L. Johnsen, Siiri Valimaa, Cecilie Noreng, Cecilie Falch, Vilde Fjelldal, Synnøve Hafnor, Christina Burkenroad, Anne-Marthe Birkeland og Maja Olsen.