IK Grand

Proffdagene er over for denne gang

Torsdag og fredag denne uken har vi for 2. året på rad arrangert "Proffdagene" for jenter i alderen 13-16 år. I år som i fjor ble dette tiltaket fulltegnet, og det skulle nesten bare mangle når vi inviterte til trening og foredrag med legenden Trine Rønning og landslagssjef Martin Sjøgren. 

De to hadde hver sin dag hvor de delte på å trene deltakerne sammen med trener for damelaget vårt, Trond Schjølberg og keeperteamet vårt Siiri Valimä og Birna Kristjansdottir. I tillegg var flere av spillerne på damelaget med som assistenter.

I tillegg til et bra sportslig opplegg har deltakerne fått servert frokost og lunsj hver dag, og nye vennskap er skapt da vi har hatt deltakere fra Svolvær, Harstad, Mo i Rana, Sandnessjøen, Dønna, Ørnes, Fauske, Sulis og selvfølgelig fra klubbene i Bodø. 

 

Hele programmet for Proffdagene kan du lese her. 

Dette var vår 2. fotballskole denne uken, mandag til onsdag hadde vi over 60 jenter i alderen 6-12 år som deltok på SNN Fotballskole hvor damelaget vårt hadde regien.

Vi må rette en stor takk til Sparebank1 Nord-Norge, Coop Nordland, Barnehagebrødet, Bama, Bodøsjøen Park, Poweroffice og Bankgata Ungdomsskole som har vært viktige samarbeidspartnere for oss denne uken.  

Her er et lite bildegalleri, klikk på bildene for å få de større(Dessverre bare mobilbilder og den kvaliteten det gir)