IK Grand

Proffdagene 2018!

Proffdagene 2018! 16. og 17. august

 

Selvfølgelig blir det "Proffdagene" i 2018 også!

Det er heller ikke mye å si på årets trenere heller. "Vår" Ann-Iren "Anni" Mørkved med toppserie-erfaring fra Trondheims-Ørn og Grand Bodø kommer, virkelighetens "Heimebane-Helena", Eline Torneus som er trener for Skjervøy herrer i 3. divisjon kommer og selvfølgelig kommer også vår egen hovedtrener, Jan Tore Bakli.

Det vil også bli et fantastisk opplegg for keeperne som melder seg på når Jonas Kolstad, keepertrener for Bodø/Glimt og Norge G18 kommer og keeper for damelaget vårt og keepertrener i klubben, Siiri Välimaa skal selvfølgelig være med hun også. 

Lenger ned finner du en større presentasjon av både trenere, programmet og påmelding. 

"Proffdagene" er for jenter født 2002 - 2005.

Utgangspunktet så deler vi inn gruppene slik:

2004-2005: 24 jenter

2002-2003: 24 jenter
Keepergruppe 2005-2002: 10 jenter 

Her er det første spiller til mølla. 


Image 

Eline Torneus:
Image
Eline Torneus:

Eline ble rikskjendis da hun tidligere i år ble ansatt som trener for Skjervøy sitt herrelag i 3. divisjon og sammenligningen med Helena Mikkelsen i "Heimebane" ble selvfølgelig en snakkis. 

Det er heldigvis ikke pr fra Skjervøy sin side som gjør at de satser på Eline som trener, men kompetansen og kunnskapen Eline sitter på. 

Til daglig jobber hun som trener på NTG Tromsø og har tidligere vært trener for Fløya damer i 1. divisjon.

Som spiller har hun 37 aldersbestemte landskamper for Norge og har 9 sesonger i Toppserien for Fløya og Røa.

 

For Røa fungerte Eline som både spiller og trener. I 2015 tok hun bronse med Røa som assistenttrener, mens i 2016 tok hun sølv i cupen for Røa, denne gangen som spiller. Eline har også skrevet masteroppgave i idrettsvitenskap om fotball og talentutvikling.

Ann-Iren "Anni" Mørkved:

Image

Ann-Iren "Anni" Mørkved:

«Anni» har en solid spillerbakgrunn med ei fortid i blant annet Trondheims-Ørn og Grand Bodø. Hun er utdannet lærer, har tatt topptrenerutdannelse ved NTNU og har vært en del av trenerteamet til kretslaget i Trønderlag (J16) og assistenttrener for Kattem for noen år siden.
Som spiller kan hun stolt si at hun har representert Norges A-landslag 9 ganger og 14 aldersbestemte landskamper. Hun har også seriegull med Trondheims-Ørn i 2003 og et cupgull med samme klubb i 2002 i tillegg til to seriesølv.

Nå har «Anni» fått i oppgave å løfte trøndersk jentefotball og er ansatt som Jentefotballutvikler i Trøndelag Fotballkrets. 


Jan Tore Bakli

Image
Jan Tore Bakli:

Jan Tore ble ansatt som hovedtrener for Grand Bodø i januar i år. Han har tidligere vært trener for Salangen, før han hadde ansvaret for Senja i elleve sesonger. Etter det har han vært sportssjef i Finnsnes. Han har også spilt aktivt for Tromsdalen i 1. divisjon, for Salangen og for Mjølner.
Fra arbeidslivet er Jan Tore utdannet pedagog. 


Jonas Kolstad
Image
Jonas Kolstad

Usikker på hvor mye presentasjon Jonas trenger 😊
Her snakker vi både en Glimt-legende og en fantastisk Bodø-ambassadør.
Som spiller er vel Jonas kanskje mest kjent som han «faste» reservekeeperen til Glimt, men han har nesten 80 kamper i mål for de gule. I tillegg har han 15 aldersbestemte landskamper for Norge.
Allerede før han la hanskene endelig på hylla fungerte Jonas som keepertrener for Glimt, en rolle han har hatt nå i flere år og i 2017 ble han også ansatt som keepertrener for Norge G18.

Siiri Välimaa

Image
Siiri Välimaa

Siiri er nå inne i sin 2. sesong som keeper for IK Grand Bodø. Før hun kom til oss var hun 3 år i Kolbotn og har snart 100 kamper i Toppserien.
I år er Siiri kaptein på laget og det beskriver litt for en ressurs hun er for både laget, men også for hele klubben. Hver uke har Siiri hovedansvaret for Grand Extra Keeperfokus samt at hun bidrar med sin kompetanse rundt mange av våre lag på enkelte økter.
Hun er også godt i gang mer keepertrenerutdannelse og ser for seg at hun blir å jobbe enda mer som trener etter endt spillerkarriere. 

 
I tillegg vil det være spillere fra damelaget som vil være med å bidra som trenere sammen med Eline, Anni og Jan Tore.

Program for "Proffdagene". 

 

Torsdag 16. august - Eline Torneus, Jan Tore Bakli, Siiri Välimaa og Jonas Kolstad

0830: Oppmøte kantine Bankgata U-skole, registrering, frokost og informasjon
0930: Eline og Jan Tore trener hver sin gruppe på Bankgata Kunstgress. Keeperne har eget opplegg med Siiri og blir inkludert i spillsekvenser. 
1100: Lunsj

1145: "Motivasjon, skader og glede fotballen bringer med seg med utgangspunkt i egen karriere". Foredrag av Eline Torneus

12.45: Dagens andre økt. Eline og Jan Tore bytter grupper og keeperne har eget opplegg med Siiri og Jonas og blir inkludert i spillsekvenser. 

14.15: Oppsummering og takk for i dag

Fredag 17. august - Ann-Iren Mørkved, Jan Tore, Siiri og Jonas

0830: Oppmøte kantine Bankgata U-skole, frokost og informasjon
0930: Anni og Jan Tore trener hver sin gruppe på Bankgata Kunstgress. Keeperne har eget opplegg med Siiri og blir inkludert i spillsekvenser. 
1100: Lunsj

1145: "Mer enn bare fotball". Foredrag av Ann-Iren Mørkved

12.45: Dagens andre økt. Anni og Jan Tore bytter grupper og keeperne har eget opplegg med Siiri og Jonas og blir inkludert i spillsekvenser. 

1415: Oppsummering og takk for denne gang. 


Prisen for "Proffdagene" er kroner 900,-

Dette inkluderer 4 økter, 2 foredrag, frokost og lunsj begge dager, samt at alle deltakere får hver sin skobag og drikkeflaske. 

Påmelding er bindende. Ved skade eller sykdom refunderes kjøpet ved innlevering av legeerklæring. Ved andre omstendigheter kan man avbestille SENEST 7 dager før skolen starter.

Påmelding gjøres på mail til:
 christian@ikgrand.no NB! Skriv i mailen om deltaker er keeper!

I påmeldingen må vi ha:

- Spillerens navn

- Klubb

- født
- eventuelt informasjon vi trenger med tanke på mat etc
- Navn på foresatt

- Telefon foresatt
- e-post vi kan sende faktura til