Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

Reisebrev fra Grand jenter 13-2

Grandjentene deltok i Piteå Summer Games

Image

Piteå Summer Games 2017

Vi kom til piteå på torsdag 29.6  med 15 spillere, 3 trenere. Vi hadde med oss foreldre å søsken som supportere de heiet masse på oss😀.  Vi var veldig spent på turneringa, vi hadde et spillermøte der vi snakket om hvordan vi skulle gjør det på kampene, så la vi oss tildlig førr å vær klar for å spill neste morgen. 

Første kampen spilte vi mot Luleå å tapte 4-0 .Kampen ble spilt på Nordlia,det var en veldig stor 11er bane med ganske høyt gress men ellers ganske bra bane. Vi spilte bra men var nok veldig nervøse. Neste kamp var mot Mykle på sca banen, det var en veldig bra bane med store mål å fint gress, vi likte den banen veldig godt, det ble vår lykkebane. Vi vant til slutt 4-1 ,supporterne heiet masse på oss.  Så avslutta vi dagen med å spis pizza hele laget i lag. 

Neste dag sto vi opp tidlig for vi hadde kamp kl 8 på morran, vi spiste frokost å dro ut på en gåtur for å våkne og bli klar førr kamp, så dro vi på kampen der vi dessverre tapte 6-4 mot kpv finsk lag som vi ledet en stund 4-3,men de fikk 3 mål mot slutten.
Etter kampen forsto vi at vi mest sannsynlig var ute av turneringen men uansett så ga vi aldri opp, vi sto på siste kampen i puljen å vant den 1-0 mot Skarp fra Tromsø ( vi vant kampen om Nord-Norge)😀 men vi gikk ikke videre til sluttspillet men vi hadde det uansett gøy. 

Vi fikk en plaserings kamp på søndagen mot Medkila der tapte vi 2-1 her var det også en veldig jevn kamp. Vi hadde pulje med gode lag men alt i alt så spilte vi bra. Vi er uansett veldig fornøyd med turneringa og supporterne våre.😀

Hilsen fra Jentene på Grand jenter 13.2

Image

Image

TerjeIK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!