Hvis du ikke kan lese nyhetsbrevet, klikk her!

Meld deg av nyhetslisten

Reisebrev fra Gutter 12

Lycksele 2017 – supre Grandgutter, supert vær og en fantastisk turnering

 Grands g12 har hatt herlige dager i et sommerlig Lycksele. Fotballkamper på ekte gress i over 20 grader er ubeskrivelig.

Lycksele er en akkurat passe stor turnering. I år var det rekord med 79 påmeldte lag, 16  i vår klasse. Vi fikk 5 kamper, hvor alle var mot svenske lag. Guttene spilte virkelig bra i de fleste kampene, og resultatet ble 3 seire og 2 tap. Kamper med hele følelsesregisteret, fra enorm glede og jubel til tårer.

 Guttene fikk heldigvis tid til mer enn fotball. Gocartbanen og en utendørs badepark var flotte avbrekk. I år som i fjor overnattet og spiste laget på skolen like ved fotballbanene. Laget hadde trivelige kvelder med nye venner, og under søndagens kamp kom en gjeng gutter og jenter og heiet sammen med oss i heiagjengen, og det varmer jo et foreldrehjerte. Lørdagskvelden var laget, trenerne, foreldre og søsken sammen ute å spiste på et sted i sentrum.

 Turneringen ble avsluttet med premier til laget. Laget består av Asbjørn Johansen, Fazel Hakimi, Oliver Bjørnstad, Mads Winther-Leirvik, Sebastian Halvorsen, Amani Dieumerci, Nicolay Jakhelln, Brage Holm Rise, Sivert Mosand og Bolad Hassan. I tillegg var vi så heldige at Kassander Krane Dreyer, Jesber Berg Hansen og Noah Bjørnstad fra g11 hadde lyst til å være med. En fantastisk gjeng med g12 og g11 spillere.

 Amani Dieumerci stakk av med gullballen for fremragende innsats på årets turnering. Kåret av våre trenere Bjørn-Kato Winther og Roy Rise. Turneringen ble gjennomført etter de nye svenske reglene som ikke har sluttspill for j/g 9-12.

 Lycksele anbefales til alle som vil ha det fotballgøy under relativt små forhold. Nærhet til banene, og mulighet til aktiviteter utenom. Lycksele i våre hjerter.

 God sommer til alle sammen. (Skrevet av Annelin Leirvik)

 

Image

Image

Image

ImageIK Grand Bodų

Boks 252, 8001 BODŲ • Tlf: 755 61630 • post@ikgrand.nowww.ikgrand.no

Ønsker du ikke å motta flere nyhetsbrev fra oss, Klikk her!