IK Grand

FØR KAMPEN: Grand Bodø - Trondheims-Ørn

Image
IK Grand Bodø – Trondheims-Ørn

Toppserien, runde 12
Søndag kl 1600, Nordlandshallen

Streaming: Dagbladet.no(youtube-kanal) eller an.no(her oppdateres kampen også)

Image

Er det nå årets første hjemmeseier kommer?

I dag skal vi for 6. gang invitere til hjemmekamp i Nordlandshallen, og for aller siste gang skal vi invitere til kamp på kunstgresset som ligger på banen nå. Tror knapt spillerne rekker å gå av banen etter kampen i dag før Nordlandshallen går i gang med arbeidet med å bytte ut gresset. Vi sier adjø til et underlag som stort sett har vært vår beste venn de årene det har lagt der, men ser utrolig fram til å møtes etter ferien til et flunkende nytt kunstgress.

Dette er siste kamp før ferien, og nå skal det bli godt med noen velfortjente ferieuker for alle. Det vil selvfølgelig bli enda bedre å ta ferie hvis man kan gjøre det etter årets første hjemmeseier. På hjemmebane i år står vi med 0-2-3, og det ene poenget vi fikk var i vår forrige hjemmekamp mot Kolbotn. Det poenget var viktig, og tidvis var våre prestasjoner gode i den kampen, men vi kom fort ned på jorda igjen i midtuken når vi tok turen til Oslo og tapte fortjent 2-0 mot Vålerenga. Heldigvis for vår del så går resultatene for lagene rundt oss til vår fordel. Det betyr at med seier i dag kan vi igjen stå med like mange poeng som Kolbotn på 9. plass, og vi kan også få en solid luke ned til nedrykksplass som Medkila vil uansett ha igjennom ferien med sitt ene poeng, og som i dag tar imot Stabæk hjemme.

I dag møter vi Trondheims-Ørn som vi allerede har møtt i årets serie. Her gikk vi til pause med ledelsen 0-1, men måtte reise hjem med tap 3-1. Ørn ligger i skrivende stund på en 8. plass med 12 poeng, og har på bortebane i år til gode å vinne. Laget står med 0-1-4 og en målforskjell på 2-9.
Formen de siste 5 kampene viser 2-1-2(cup inkludert) og en målforskjell på 7-2.
Lagets toppscorer Rakel Engesvik som står med 5 mål.
Ørn melder på sin hjemmeside at Svanhild Sand må stå over denne kampen på grunn sykdom, i tillegg til langtidsskadde Rikke Storø

For vår del må Savannah Francis stå over kampen på grunn av gule kort. I tillegg er det ingen av våre skadde spillere som er tilbake til denne kampen, men heldigvis er det mange av disse som er aktuelle allerede til første kamp i høst. Vi stiller med følgende tropp til dagens kamp:
Siiri Valimaa, Silje Vesterbekkmo, Sigrid Helbostad, Trine S. Jensen, Iselin S. Olsen, Line Danielsen, Tine Engan, Sara Eggesvik, Ingeborg Nordheim, Amalie Johnsen, Vilde Edvardsen, Vilde Fjelldal, Synnøve Hafnor, Anne-Marthe Birkeland, Maja Olsen og Maiken Bakke.

Vi håper alle som er hjemme tar turen til Nordlandshallen i dag og hjelper oss til årets første og en utrolig viktig seier før ferien starter! Vi sees på kamp!