IK Grand

FØR KAMPEN: Grand Bodø - Bossekop

IK Grand Bodø – Bossekop

3. runde i NM
Onsdag kl 1700, Nordlandshallen

Image

Endelig kamp igjen!

Damelaget har ikke spilt kamp siden 4. juni hvor vi tapte 1-5 i Nordlandshallen mot Sandviken.
Etter den kampen har spillerne fått noen etterlengtede fridager, før man nå i det siste har brukt tiden godt på treningsfeltet for å være best mulig klar til denne cupkampen, men ikke minst 3 ekstremt viktige kamper i Toppserien venter før man kan ta sommerferie 2. juli.

Men nå er det cupen som gjelder og en spennende motstander fra Alta kommer på besøk. Bossekop rykket i fjor opp til 1. divisjon etter en overlegen seier i 2. divisjon og en imponerende kvalik hvor de foran 1800 tilskuere på hjemmebane sikret opprykket på overtid.

Bossekop ligger på en fin 6. plass så langt med sine 12 poeng hvor de blant annet har spilt 2-2 borte mot serieleder Lyn tidligere i vår. Lagets toppscorer er stortalentet Runa Lillegård som står med 5 mål så langt. Fjorårets toppscorer, Guro Bell Pettersen står bokført med 2 mål i år, men når vi vet at hun scoret 42 mål i fjor så er det absolutt en spiller å se opp for.
I tillegg til nevnte Lillegård, som står med 4 mål på 4 kamper for Norge J16 i år, så kan vi også ta frem Eline Hegg som står med 2 mål på 5 kamper for samme landslag i 2017. Med andre ord, her skal man følge med i timen for dette er et lag som kan skape hodebry for våre bakre rekker, og bakover på banen har de blant annet Martine Romsdal som står med 2 kamper for Norge J17 i år.

For vår del har vi også brukt vår lille ferie til å gjøre blant annet Tine Engan og Vilde Fjelldal enda mer kampklar for resten av sesongen. Begge to bidro godt i våre to siste kamper etter sine skader, og har nå fått en fin treningsperiode i tillegg. Deler av korsbåndgjengen vår, Cecilie F og Birna trener stadig mer med ball og sammen med resten av gruppen. Ingen er aktuell for spilletid før høsten, men det er utrolig viktig for gruppen at også de er med og bidrar på treningene våre nå.

Vi har kun spilt 2. runde i årets NM(Toppserien har walkover i 1. runde). Da dro vi til Mørkved hvor vi til slutt vant kampen mot Innstranden 6-1, etter å ha fått en verst tenkelig start med å komme under tidlig.
Bossekop har slått Porsanger 3-0 hjemme i 1. runde, før de slo Tromsø 1-0 på hjemmebane det også i 2. runde.

Troppen vår til kampen:
Siiri Välimaa, Oda B. Røst, Trine S. Jensen, Tine Engan, Savannah Francis, Maja Olsen,  Amalie Lillevold Johnsen, Sara Eggesvik, Line Danielsen, Maiken Bakke, Anne-Marthe Birkeland, Synnøve Hafnor, Vilde Fjelldal, Ingeborg Nordheim, Iselin S. Olsen, Vilde Edvardsen, Sigrid Helbostad og Linda Ruutu.